Devre Mülk

Betopanplus ve Yalıpan'da 10 milimetre dönemi başladı

Betopanplus ve Yalıpan'ın 12 milimetre segmentinin ardından 10 milimetrelik ürünlerinin de üretimine başlandı

Tepe Betopan'ın estetik ve dayanıklılığı tartışılmaz iki ürünü olan Betopanplus ve Yalıpan'ın 12 milimetre segmentinin ardından 10 milimetrelik ürünlerinin de üretimine başlandı.

Yapılan testler ve Ar - Ge çalışmaları sonucunda estetik ve dayanıklılık konularında 10 milimetrelik Yalıpan ve Betopanplus'ın 12 milimetrelik ürünleriyle aynı kusursuzluğa sahip olduğu belirlenmiş ve üretime geçilmesine karar verilmiştir.

Özelliklerinden hiçbir şey kaybetmeden incelen ürünlerin hafiflemesiyle birlikte kullanıldığı cepheye uyguladığı baskı da azalmış olacak. Bununla birlikte yüksek seviyede ses ve ısı yalıtımı sağlayan, doğal maddeler ile üretilen Yalıpan ve Betopanplus'ın maliyetlerinde de yaşanan düşüş ile kullanıcılar bu mükemmel konfora daha düşük maiyetlerle sahip olma avantajına da sahip olacaklar.

Yalıpan'ın özellikleri

Binaların dış cephelerinde yalıbaskı uygulamaları için üretilen, patenti Tepe Betopan'a ait, her iki yüzü doğal malzemelerle zırhlandırılmış, kabartma ahşap dokulu dış cephe levhası Yalıpan'ın avantajları saymakla bitmiyor.

Sağlam ve uzun ömürlü olan bu ahşap dokulu cephe levhaları sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor ve mükemmel ses ve ısı  yalıtımı sağlıyor. Prefabrik yapılar için ideal olan Yalıpan; suda şişmez, küflenmez, nemden etkilenmez, kesinlikle plastik değildir, böceklenme yapmaz, alev almaz, montajı hızlı ve kolaydır, gerçek ahşap dokuludur, boyanabilir ve her iki yüzeyi doğal malzemelerle zırhlandırılmıştır.

Betopanplus'ın özellikleri

Betopanplus, ağaç ve çimentonun olumlu özelliklerini bünyesinde birleştiren, yapıların değişik bölümlerinin değişik isteklerine, gereken çözümleri sunabilen inşaat levhasıdır. Betopanplus; ağaç, çimento ve sağlığa zararsız kimyasal katkı maddelerinin fiziksel karışımı olup, her iki yüzeyi doğal minerallerle zırhlandırılmış desensiz levhalardır.

Güçlendirilmiş çimentolu yonga levhalardan oluşan sağlam ve uzun ömürlü  olan Betopanplus, sağlığa zararlı hiçbir madde içermediği gibi mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlar ve prefabrik yapılar için idealdir. Suda şişme, küflenme gibi sorunlarla kesinlikle karşılaşılmayacak bir ürün olan Betopanplus, nemden etkilenmez, böceklenme yapmaz ve kesinlikle alev almaz. Montajı hızlı ve kolay olan ürün kesinlikle plastik değildir ve her iki yüzeyi doğal malzemelerle zırhlandırılmıştır.