Perakende

Beyaz eşyalarınız BİM 12 Ağustos Cuma kataloğunda! İşte BİM 12 Ağustos Cuma kataloğu!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta olduğu gibi bu hafta da araştırılıyor. Beyaz eşya ürünleri BİM 12 Ağustos Cuma kataloğunda! İşte detaylar!Yeni BİM kataloğunda yeni ürünler sizleri bekliyor

BİM 12 Ağustos Cuma kataloğunu yayınlandı mı yayınlanmadı mı araştırılıyor. Yeni BİM kataloğunda yeni ürünler sizleri bekliyor. Her hafta birbirinden farklı ürünler BİM aktüel ürün kataloğu her keseye uygun indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. BİM marketlerine her hafta mutfak küçük ev aletlerinden, beyaz eşyaya, banyo ürünlerinden, teknolojik ürünlere, kişisel ve cilt bakım ürünlerine kadar sayısız pek çok ürün bulunuyor. BİM’in bu haftaki aktüel ürün kataloğunda beyaz eşya ve mutfağınızda kullanabileceğiniz elektronik aletler geliyor.

İşte merak edilen BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğu...

BİM 12 AĞUSTOS CUMA AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLERE YER VERDİ?

BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda çamaşır ve bulaşık makinesi uygun fiyatlarla BİM marketlerinde olacak. Çamaşır ve bulaşık makinesini uygun fiyatla almayı düşünenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. Bu ürünler 12 Ağustos’ta BİM raflarında yer alacak. Bu ürünler BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda sizleri bekliyor.

İşte 12 Ağustos Cuma BİM aktüel ürün kataloğuna dair detaylar...

Editörün Notu: Bu haber 10 Agustos 2022 tarihinde saat 22:43'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 90 kuruş, Euro 18 lira 38 kuruş altının gramı ise bin TL 27 kuruş değerindedir. 

TOKİ sosyal konut projesi detayları! Ev sahibi olmayan kalmayacak! İşte detaylar!

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!