Sektörel

Beyaz Group İnşaat'tan Büyükçekmece ve Beylikdüzü'ne 1 milyar 45 milyon TL’lik dev yatırım! 

Beyaz Group İnşaat, Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgelerinde toplam yatırım tutarı 1 milyar 45 milyon TL olan dört yeni projesi için kolları sıvadı. 

Beyaz Group İnşaat, sektörüne aralıksız yaptığıyatırımlarla dikkat çekiyor. Aralarında kentsel dönüşüm projelerinin de bulunduğu dört yeni projenin yapımını eş zamanlı olarak yürüten Beyaz Group İnşaat, toplam 1 milyar 45 milyon TL’lik bir yatırıma imza atıyor.

1 MİLYAR 45 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM

Yatırımlarına her şartta aralıksız devam ettiklerini belirten Beyaz Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Samet Beyaz, çalışmalarında özellikle kentsel dönüşüm projelerini önemsediklerine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm projelerine odaklanmaya özen gösterdiklerini kaydeden Beyaz, bugüne kadar 17 kentsel dönüşüm projesini hayata geçirerek toplam 730 daire ve 56 ticari alanı tamamladıklarını söyledi.

Yatırımlar hakkında bilgi veren Samet Beyaz “Yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şimdi de dört yeni projenin inşaatını aynı anda yürütüyoruz. Bu projelerimizin Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgelerinde hayata geçiyor ve toplam yatırım tutarı ise 1 milyar 45 milyon TL’yi buluyor.

İnşaatlarımızı yaparken önceliğimiz güvenlik. Ayrıca uzun ömürlü, kullanışlı ve yüksek standartlarda üretim yapan firmaların ürünlerini tercih ediyoruz. Altyapı ve tesisat konusunda standartlara dikkat ediyoruz. Projelerimizde geniş peyzaj alanları ve sosyal donatıları ön planda tuttuk.

Huzurlu ve doğa ile iç içe bir yaşam sunmayı misyon edindik. Satış sonrası hizmetlerde de tüm projelerimizin arkasında durarak, müşteri memnuniyetini önceliğimiz haline getirdik.

Bu ilkeler doğrultusunda, 19 yıllık markayı hem bölgesel hem de ulusal alanda güçlü adımlarla ilerleyerek daha geniş kitlelere tanıtmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

IHLAMUR KONAKLARI PROJESİ 630 MİLYON TL YATIRIMLA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Beyaz Group İnşaat’ın yapımını sürdürdüğü projelerinden biri Ihlamur Konakları projesi. Büyükçekmece bölgesinin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olma özelliği Ihlamur Konakları Cemrem İnşaat ortaklığıyla hayata geçiyor.

Kentsel dönüşüm projesi olan ‘Ihlamur Konakları’ Büyükçekmece’nin en önemli arterlerinden biri olan Cengiz Topel Caddesi üzerinde konumlandı.

Toplam 8 bin 800 metrekare arsa ve 42 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan proje, 12 blokta 161 daire ve 34 ticari alandan oluşuyor.  Yeşil alanların dikkat çektiği projede, balkon ve teraslar da ön plana çıkıyor. 2025 yılının aralık ayında teslim edilmesi planlanan proje bölgenin ilk güneş enerjili projesi olma özelliği taşıyor.

Ihlamur Konakları 630milyon TL yatırımla hayata geçiyor. Büyükçekmece Kumburgaz’da konumlanan diğer bir proje olan ‘Soral Villaları’ ise dört dönüm arazi üzerinde 13 adet müstakil villa olarak tasarlandı.

Her villaya özel bahçe ve havuzun yer aldığı proje güvenli, izole ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. ‘Soral Villaları’ 68 milyon TL yatırımla hayata geçiyor. Projenin 30 Aralık 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

GÜNYÜZÜ PARK 3 AĞUSTOS 2025'TE TESLİM EDİLECEK

Beylikdüzü’nün en önemli bölgelerinden Adnan Kahveci Mahallesi’nde yer alan ‘Günyüzü Park 3’ ise üç bir tarafı ana arterlerle çevrili bir proje olarak yükseliyor.

Toplam 69 adet daire ve 7 ticari alan bulunan proje dairelerini yatırımcılarına deniz manzarası, sehir manzarası ya da peyzaj ve havuz manzarası seçeneklerini sunuyor.

Sakinlerine tüm ihtiyaçlarını karşılayacakları imkanları sunan ‘Günyüzü Park 3’ün geniş sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. ‘Günyüzü Park 3’ projesi 272 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Projenin 30 Ağustos 2025 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

ATHYRA MALİKANELERİ'NDE TESLİMLER BAŞLADI

Beyaz Group İnşaat’ın Büyükçekmece’de hayata geçirdiği ‘Athyra Malikaneleri’ ise 9 adet lüks villadan oluşuyor. Toplam 75 milyon TL yatırımla inşa edilen ‘Athyra Malikaneleri’, 3 bin 500 m2 üzerinde kurulu ve büyüklükleri 390 metrekare ila 480 metrekare arasında değişen 5+2, 6+2 ve 7+1 villa tiplerinden oluşuyor. Her villaya özel havuzu ve yüksek inşaat kalitesi ile dikkat çeken projede teslimler  başladı.

Büyükçekmece Ihlamur Konakları'nın yüzde 15'lık kısmı satıldı! 

Başakşehir'e Avrasya 4 projesi geliyor! Fuzul GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 427 konutluk yeni proje!