27 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Etiler

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...



İstanbul Etiler'de  Beyaz İnşaat  imzasıyla yeni konut projesi hayata geçiyor. 1.800 metrekare inşaat alanında yükselecek proje de 4 adet konut yer alıyor.

 Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Etiler konut projesindeki yapılar bahçe dubleksi ve çatı dubleksi alternatiflerinden oluşuyor.

Etiler'in en güzel konumunda, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi 3+1 alternatiflerinden oluşan proje de satışlar başladı.

 Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Konumuyla oldukça avantaj sağlayan Etiler projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 3 kilometre, AK Merkez'e 1.2 kilometre, Zorlu Center'a 2.8 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Levent'e 2.7 kilometre, Maslak'a 8.9 kilometre, Arnavutköy'e 1.1 kilometre Bebek'e 1.7 kilometre mesafede yer alıyor.

 Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. 4 konuttan sadece ikisinin satışa çıkarıldığı projede teslimlerin 2024 yıl sonunda yapılması planlanıyor.

BEYAZ İNŞAAT HAKKINDA

1972 yılında, Ali Beyaz, Muammer Beyaz ve Nizamettin Beyaz öncülüğünde kurulan Beyaz İnşaat Ticaret A.Ş., 50 yıldır dünya standartlarında kaliteli ve modern yapılar inşa etme misyonu ile yeni yaşam alanları oluşturmaya devam etmektedir. Beyaz İnşaat Ticaret A.Ş., günümüzün yapıları olan lüks konut, alışveriş merkezi ve modern ofis projelerinde sektörün önde gelen firmaları arasında yer almaktadır. Beyaz İnşaat Ticaret A.Ş. 3000’in üzerinde konut, 550’yi aşkın ticari alan, 6 adet modern ofis ve lüks AVM projelerini başarıyla tamamlamıştır.

1990 yılında, Beyaz İnşaat Ticaret A.Ş.’ye bağlı olarak Beyaz Gayrimenkul Yatırım San. Tic. A.Ş. kurulmuştur. 32 yıldır başarılı projelere imza atan Beyaz Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş.’nin, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Beyaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özgür Beyaz ve Onur Beyaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Orkun Beyaz ve Ali Berkay Beyaz seçilmiştir.

Beyaz Gayrimenkul Yatırım San. ve Tic. A.Ş., işinin sadece binalar, avm ve iş merkezleri yapmak olmadığının farkında ve daha temiz bir gelecek oluşturma hedefi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Geçmişin mirasını, bugünün teknolojisi ile gelecek nesillere taşıyarak, 50 yıldır yepyeni yaşamlar inşa etmekteyiz.

Ankara'daki 19 arsa, 2 iş yeri ve 1 konut satılıyor! Belediyeden Ağustos fırsatı!

Son Dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten vergisiz telefon ve bilgisayar açıklaması!

Tatil bölgelerindeki konut piyasası ivme kazanmaya devam ediyor! O illerde yaşayanlara talih kuşu kondu!


projeye sor



Geri Dön