05 / 05 / 2024

Beyaz Ofis Kartal'da 425 bin TL'ye!

Beyaz Ofis Kartal'da 425 bin TL'ye!

Kartal'da yükselen Beyaz Ofis projesi, Helis Yapı tarafından inşa ediliyor. Beyaz Ofis, ergonomik kal' planları, kal' bahçeleri ve Adalar manzarasıyla çalışma hayatına keyif katmayı hedefliyor



Kartal, İstanbul'un yeni prestij ve turizm merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Ayrıcalıklı projeler semtin dönüşümüne hız katıyor. Bu dönüşüme ayak uyduran Helis Yapı, Kartal'daki olumlu değişim rüzgarına yakışan, bölgedeki en geniş kapsamlı ofis projesi Beyaz Ofis'i hayata geçiriyor.

Beyaz Ofis, konumu ve mimarisiyle Kartal'da ofis standartlarını yükseltiyor. Ergonomik kat planları, kat bahçeleri ve birinci sınıf inşaat kalitesiyle Beyaz Ofis'te, şirketlerin prestiji artıyor. Adalar ve Marmara manzarasıyla çalışma hayatına keyif de katan Beyaz Ofis, sınırsız hizmet anlayışıyla sakinlerinin sadece işe yoğunlaşmayı mümkün kılıyor.

120 metrekareden 640 metrekareye

7 katlı 2 bloktan meydana gelen Kartal Beyaz Ofis projesinde ofislerin alanları 120 ve 160 metrekare olarak tasarlandı.

Projede 120 metrekarelik ofislerin satışı tamamlandı. Daha büyük çalışma alanları düşünenler için 160 metrekarelik ofisler birleştirilerek 320 metrekare ve 640 metrekarelik ofisler yapılabiliyor.

Lojistiğimle de iddialı

Beyaz Ofis'te misafir otoparkı, kapalı otopark, danışma hizmeti, çağrı merkezi, özel güvenlik gibi hizmetler sunuluyor. Satılık ve kiralık kullanım seçenekleri sunan Beyaz Ofis, E-5'in üzerinde full deniz manzarasına sahip oluşu gibi konumsal avantajlarını seçkin donanım özellikleriyle zenginleştiriyor. Modern bir mimariyle taçlandırdığı yapısıyla, hem ilk kullanıcıyı, hem yatırımcıyı cazip fırsatlarla buluşturuyor. Yepyeni ticari ofislerde, bina yönetiminden özel güvenliğine, kapalı otoparkından danışmaya birçok hizmet tek çatı altında sunuluyor.

Fiyatlar 425 bin TL.'den başlıyor

Beyaz Ofis'te 3. katta bulunun deniz cepheli ofisler 435 bin liraya, 3. katta bulunun E-5 cepheli ofisler 425 bin liraya, 4. katta bulunan deniz cepheli ofisler 465 bin liraya, 4. katta bulunan E-5 cepheli ofisler 455 bin liraya, 7. katta bulunan E-5 ve deniz cepheli tüm ofisler 500 bin liraya satışa sunuluyor. Projede satışlar banka kredili olarak yapılıyor.
Emlak


Geri Dön