Genel

Beyaz Ofis ’te 435 bin TL'ye deniz manzaralı ofis!

Beyaz Ofis konumu ve mimarisiyle Kartal ’da ofis standartlarını yükseltiyor. Beyaz Ofis projesinde 3. katta bulunan deniz cepheli ofisler 435 bin TL'ye satılıyor!

Beyaz Ofis konumu ve mimarisiyle Kartal 'da ofis standartlarını yükseltiyor. Beyaz Ofis projesinde 3. katta bulunan deniz cepheli ofisler 435 bin TL'ye, E-5 cepheli ofisler ise 425 bin TL7ye satılıyor. 4. katta yer alan deniz cepheli ofislerin fiyatları 465 bin TL, E-5 cepheli ofislerin fiyatları ise 455 bin TL olarak belirlendi. 7. katta bulunan E-5 ve deniz cepheli tüm ofislerin fiyatları 500 bin TL. Bu ofislerin tümü 160 metrekare olarak tasarlandı.

Beyaz Ofis inşaatının yüzde 85'i tamamlandığı için müşteriler bankalardan kredi kullanabiliyor. Ofislerin nisan ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Beyaz Ofis 'te ofisinizi ihtiyaçlarınıza göre 160,320 veya 640 metrekare olarak alabilirsiniz. Tamamen şirketinizin ihtiyaçları ve kendi beğeniniz doğrultusunda tasarımını yapabilirsiniz.

Ergonomik kat planları, kat bahçeleri ve birinci sınıf inşaat kalitesiyle Beyaz Ofis 'te, şirketinizin prestiji yükselecek. Muhteşem Adalar ve Marmara manzaralı ofislerde çalışmak keyfe dönüşecek. Motivasyonunuzu kaybetmeden, problemlerle uğraşmadan sadece işinize konsantre olacaksınız.

5 bin metrekare alana kurulan projede bulunan ofisler 120 ila 160 metrekare arasında tasarlandı. 7 katlı 2 blok halinde inşa edilen projeyi Helis Yapı hayata geçiriyor.

Beyaz Ofis, 65 ofis 2 mazağa olmak üzere 67 bağımsız bölümden oluşuyor. Beyaz Ofis 'te özel güvenlik, danışma hizmeti ve kat bahçeleri, misafir otoparkı, kapalı otopark, bulunuyor.

ÖZELLİKLER
-Her ofis için bölümlenmiş tesisat odası
-Zayıf akım kablolamaları (Telefon, ADSL, data, vs.)
-Jenerator
-Profesyonel bina yönetimi
-çağrı merkezi
-Açık ve kapalı otopark
-Düzenlenmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmeti
-CCTV destekli 7/24 Güvenlik hizmeti
-Personel geçiş sistemi
-Her ofiste 2 WC ve mutfak  



www.beyaz-ofis.com

0216 353 41 01


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com