Genel

Beyaz Park Evleri'nde 330 bin TL'ye!

Lüks konut üretimi yapan Beyazlar İnşaat'ın Beylikdüzü'nde başlattığı iki proje, alıcılara doğa ve vadi manzaralı, çocuk oyun olanı, otopark, yüzme havuzu gibi her türlü sosyal alanın yer aldığı yaşam alanları sunuyor

LÜKS konut üretimi yapan Beyazlar İnşaat'ın Beylikdüzü'nde başlattığı iki proje, alıcılara doğa ve vadi manzaralı, çocuk oyun olanı, otopark, yüzme havuzu gibi her türlü sosyal alanın yer aldığı yaşam alanları sunuyor. 83 daire, 63 dükkandan oluşan Beyazpark Evleri'nde dairelerin fiyatları 330 bin liradan, Beyaz İnci Evleri'nde 295 bin liradan başlıyor

KURTULUşž Beyaz ile Mustafa Özgür Beyaz ortaklığıyla kurulduğu 1990 yılından beri lüks konut ve işyeri alanında uzmanlaşan ve 1000'in üzerinde konut ve işyeri tamamlayan Beyazlar İnşaat, Beylikdüzü'nde iki projenin satışlarını yürütüyor. şžirketin ilçede 7 bin metrekare iki arsa üzerinde kurduğu, iki bloktan oluşan toplam 22 bin 172 metrekare inşaat alanma sahip Beyaz Park Evleri projesi 83 daire ve 63 dükkandan oluşuyor.

Doğa ve vadi manzaralı projede geniş yeşil alanlar, çocuk oyun parkları ve yüzme havuzu bulunuyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi, Beylik Pazarı, Bey City, Marka City, Beylicium gibi birçok alışveriş ve kültür merkezine de birkaç dakika mesafede yer alan projede asansör, ortak alanlarda jeneratör, su deposu, güvenlik kameralan, açık-kapalı otoparklar gibi genel özelliklerinin yanında konutlarda ankastre, banyolarda birinci sınıf seramik ve vitrifiye, jakuzi de yer alıyor. Projede 130-140 ve 150 metrekare 3+1 dairelerin fiyattan ise 330 bin ile 415 bin lira arasında değişiyor.

Deprem güvenlikli 104 ev

şžirketin Beylikdüzü, Yeşilvadi sınırında olan ikinci projesi olan 104 konutluk Beyaz İnci Evleri, Deprem Yönetmeliği'ne uygun olarak radyal temel üzerine inşa edilmiş. Toplam 102 daire ve 6 dükkandan oluşan projede daireler 3+1 brüt 185 m2 olup, net kullanım alanlı 160 m2. Dubleksler ise 6+2 seçeneğinde 320 m2. Fiyatların 295 bin TL ile 470 bin TL arasında değiştiği dairelerde; görüntülü diafon, hidro masajlı jakuzi, beyaz eşya, ahşap kapılar, daireye has aksesuarlanyla 1. kalite malzeme kullanılmış. Yüzme havuzu, çocuk oyun alam, kapalı otopark ve güvenliğin mevcut olduğu proje, Fox City, Migros AVM, Beylicium, Marka City ve Perla Vista'ya 5 dakika mesafede yer alıyor.
Vatan

www.e-beyazlar.com
0212 881 71 71