Yeni Şirketler

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Yerdelen tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Gazeteci Erol Dernek Sokak'ta kuruldu.

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Yerdelen tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü turistik yapılar ve alanlar, turistik gazinolar,restoran,diskotek,bar,gece kulübü,parklar,bahçeler,otoparklar kurabilir,satın alabilir,kiralayabilir,işletebilir,kiraya verebilir,devredebilir,satabilir.bilumum turistik faaliyetlerde bulunabilir. 2-Şirket yut içinde ve yurt dışında mesken işyeri,fabrika,tatil köyleri,otel,motel,pansiyon,işhanı,terminal,hastane,eğitim ve spor kompleksi yol,tretuar ve bordür işleri ve bu gibi bilumum inşaat işlerini yapabilir,yaptırabilir.


Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Gazeteci Erol Dernek Sokak, No:6 Giriş Kat.