İhale

Beykent Arluxia Home Office icradan satılıyor!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi Beykent'deki Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonu'nun bulunduğu 182 bağımsız bölümü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 84 milyon 649 bin TL olarak belirlendi.

Beykent Arluxia Home Office binası, Beykent Kiler Market ve Full Jet Akaryakıt İstasyonunun bulunduğu 182 bağımsız bölüm satılıyor. Turgut Özal Bulvarı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nın kesiştiği köşede Avalon ve Perlavista AVM'nin karşısında yer alan taşınmazlar 25 Temmuz'da ihaleye çıkacak.





T.C. BÜYÜKÇEKMECE 2. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazların ortak cinsi, ortak niteliği, kıymeti, adedi, önemli ortak özellikleri:


Satışa konu taşınmazlar Tapunun İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Gürpınar yeni mahalle 851 ada 5 parselde kayıtlı olup,adres olarak Büyükçekmece ilçesi Pınartepe mahallesi,Turgut Özal Bulvarı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nın kesiştiği köşede Avalon ve Perlavista alışveriş merkezinin karşısında yer almaktadır. Taşınmaz üzerinde 2 bodrum kat+zemin kat+7 normal kattan oluşan A blok ile zemin kat +1 normal kattan ibaret B blok ve akaryakıt istasyonu ve LPG tankı pompa tesisleri mevcuttur. Taşınmaz köşe parsel olup, Hadımköy Bağlantı Yolu'nun devamı niteliğinde olan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarına cephelidir. D.100 Karayoluna çok yakın konumda olan parselin hemen köşesinde dönel kavşak olup her iki bulvardan da giriş sağlanabilmektedir, incelenen mimari projesine göre ,A bloğun 2 bodrum katı otopark, zemin katı işyerleri, normal katları ofisler, en üst katı ise restaurantlar ve fitness salonundan oluşmaktadır. B blok ise zemin katta ofis ve market ile ofisler, normal katta da ofislerden ibarettir. B blok 1 nolu bağımsız bölümün eklentisi olarak akaryakıt istasyonu ve pompalar mevcuttur. A blok ,betonarme taşıyıcı sistem imalatı tamamlanmış, bölme duvarları kısmen örülmüş, cephe ve ince inşaat işleri eksik durumda, natamam vaziyettedir. A blok alt katta Turgut Özal Bulvarına bakan cephede Kiler Market unvanlı işyeri faaliyet göstermektedir. B blokta da market ve pompa odaları yapılmış olup, diğer kısımlar natamam vaziyettedir. B bloğun dış cephesi büyük oranda tamamlanmıştır. B blokta market ve pompa odaları hariç diğer kısımlar zemin katta ve l.normal katta natamam vaziyettedir. A blok uzun süreden beri natamam vaziyette olup hali hazırda inşaat çalışması yapılmadığı görülmüştür. B blok eklentisindeki akaryakıt istasyonu ise bir dönem faaliyet göstermiş iken, hali hazırda gayri-faal durumda olduğu görülmüştür. Taşınmazın yakınında üniversite binası, yurt, okul, alışveriş merkezi, konut alanları, banka şubeleri, restaurantlar bulunmaktadır. Ulaşım imkanı oldukça gelişmiş olup, mahalde araç ve yaya trafiği yoğundur. Her türlü belediye hizmetinden yararlanmaktadır.




tıklayın