Kent Haberleri

Beykoz Arena ne zaman açılacak?

Toplam 10 bin seyirci kapasiteli Beykoz Arena projesinin bitimiyle ilgili henüz tarih belirlenmedi. Şahinkaya'da inşa edilen Beykoz Arena içinde tam olimpik yüzme havuzu ile kapalı spor salonu da bulunacak

Beykoz'da yapılacak olan Beykoz Arena'nın inşaat çalışmaları başlamış olsa da tamamlanma tarihi henüz belli değil. Toplam 10 bin seyirci kapasitesine sahip Beykoz Arena'da 2 bin 500 kişilik tam olimpik yüzme havuzu ile 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu bulunacak. 


43 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Beykoz Arena'da yürüyüş alanları, koşu parkurları, restaurantlar ve kafeler de bulunacak. İnşaat çalışmaları Beykoz Belediyesi kontrolünde devam eden Beykoz Arena'nın Beykoz tarafında kalan kısmında villalar ve Şahinkaya Mezarlığı yer alıyor. 


Alt tarafında Beykoz Fidanlığı yönünde ise Türk Alman Üniversitesi bulunuyor. Beykoz Arena'nın ne zaman tamamlanacağı belirlenmemiş olsa da 1 kaç seneyi alması öngörülüyor. 


Şahinkaya’da inşa edilecek olan Beykoz Arena'da tribünler kapalı olarak tasarlandı. Ayrıca projede engelliler için de standartlara uygun alanlar inşa ediliyor. 



Beykoz Arena görselleri!
































Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com