27 / 04 / 2024

Beykoz Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

Beykoz Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2016 yılı faaliyet raporu 7 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleşen toplantıda onaylandı.




Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen Beykoz Belediyesi Meclisi, 2016 Yılı İdare Faaliyet Raporu’nu görüşerek oy çokluğuyla kabul etti. 


Belediye bünyesindeki 22 müdürlüğün 2016 yılına dair tahmini ve gerçekleşen bütçe bilgileriyle hizmet ve çalışmalarının yer aldığı faaliyet raporu, 7 Nisan 2017 Cuma günü görüşülerek onaylandı.


Mecliste öncelikli olarak  05 Nisan 2017 tarihli tutanak gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi. Ardından 2016 yılı İdare Faaliyet Raporu hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi yapılan oylama sonunda oy çokluğuyla kabul edildi.


Raporlardan sonra faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. AK Parti Grubu adına Başkan Yardımcısı ve Meclis üyesi Salim Öztürk, kürsüye gelerek raporda yer alan müdürlük faaliyetlerini ve yıl içinde gerçekleşen çalışmaları sunum eşliğinde aktardı. Cumhuriyet Halk Partisi adına da Grup Temsilcisi Aydın Düzgün konuştu.


Başkan Yücel Çelikbilek: “Halkımızın Talepleri Doğrultusunda Çalışmalarımız Hızla Devam Etmektedir”


Rapora dair söz alarak halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Tokatköy’de Kentsel Yenileme projemiz devam ediyor. Bu konuda kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Şahinkaya Spor Kompleksi ve Elmalı Kent Ormanı gibi projelerimiz kanuni bazı prosedürlere takıldığı için şu an için sonuçlanamadı. En kısa zamanda sonuçlandıracağız. Kadın Sığınma Evi yerine Kadın Şefkat Evi yapmayı düşündük, uygun bir yer bulma çalışmamız devam ediyor. Sosyal projeler üreterek, ailenin dağılmaması için nasihat ve yardım konusunda destek verdik. Mülkiyetle ilgili de biz her zaman halkın yanında yer aldık. Karlıtepe projemiz tamamlanmak üzere. Beykoz Tasarım Atölyesi’ni açma hazırlıklarımız sürüyor. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin temelini attık. Akbaba yolu üzerinde sosyal konutlar yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu.


Başkan Yücel Çelikbilek, rapor hakkında kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak, faaliyet raporunun hayırlı olmasını diledi.


2016 Faaliyet Raporu hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi ise mecliste görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.


Bir sonraki meclis toplantısı 2 Mayıs Salı günü saat 10:00’da yapılacak.



Beykoz Belediyesi



Geri Dön