23 / 06 / 2024

Beykoz Şehir Hastanesi ihalesi Kuzu Grup’un!

Beykoz Şehir Hastanesi ihalesi Kuzu Grup’un!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘müjde’ diye duyurduğu İstanbul Beykoz’da hayata geçirilecek olan şehir hastanesinin 4.1 milyar TL'lik ihalesini Kuzu Grup kazandı.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘müjde’ şeklinde duyurduğu İstanbul Beykoz Şehir Hastanesi ihalesini Kuzu A.Ş. kazandı. Paylaşılan detaylara göre söz konusu hastane 4 milyar 185 milyon TL’ye mal olacak.

500 YATAK KAPASİTELİ

Sözcü'den Deniz Ayhan imzalı habere göre İstanbul Beykoz Şehir Hastanesi'nde kadın doğum, çocuk, onkoloji, ortopedi, kardiyovasküler cerrahi ve nöroloji gibi bölümleri yer alacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca söz konusu hastane ile ilgili olarak yaptığı paylaşımında “Hastane 500 yatak kapasiteli. Poliklinik sayısı 200, ameliyathane sayısı 22. Yoğun bakım yatak sayısı, 90’ı yenidoğan olacak şekilde 139. Yetişkin ve çocuk diyaliz yatak sayısı 125 bin metrekare kapalı alana sahip olacak İstanbul Beykoz Devlet Hastanemiz, onkoloji, KVC, çocuk, kadın doğum, ortopedi ve nöroloji hastanelerini içerecek” ifadelerini kullanmıştı.

Beykoz Şehir Hastanesi ihalesi Kuzu Grup’un!

MÜTEAHHİTLİK ÖDÜLÜ

Beykoz Şehir Hastanesi ihalesini kazanan Kuzu Grup Siirt’te yaptırdığı iki okula da Emine Erdoğan’ın annesi Hayriye Gülbaran ile babası Cemal Gülbaran’ın ismini vermişti. Güven Kuzu geçtiğimiz Ağustos'ta da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden ‘Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülü’ almıştı.

SON 10 SENEDE 30.3 MİLYAR TL'LİK KAMU İHALESİ

Paylaşılan bilgilere göre Beykoz Şehir Hastanesi'nin 4.1 milyar TL'lik ihalesini kazanan Kuzu Grubu son olarak çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul güzergahındaki konut ve ticaret alanı inşaat ihalesini de 3 milyar 334 milyon Türk Lirası bedelle kazanmıştı. Ayrıca yine verilen detaylara göre Antakya Gülderen Mahallesinde  2 bin 313 konut inşaatını da 4 milyar 652 milyon Türk Lirası  bedelle aldı. Adıyaman İndere deprem konutlarını da 4 milyar 496 milyon Türk Lirası  bedelle Kuzu grubu yapacak. Kuzu grubu kamudan son 10 senede yaklaşık 30 milyar liralık ihale kazandı.

Mehmet Zeki Peker’in şirketi Zey Yapı da bir süre önce Aydın 950 yataklı şehir hastanesi, Manisa Akhisar 450 yataklı devlet hastanesi,  Çankırı Merkez 400 yataklı devlet hastanesi inşaatı ve Kahramanmaraş Nurhak Acil Durum Hastanesi ihalelerini kazanmıştı.

Altın fiyatları yükseliyor mu? 24 ayar gram altın fiyatı son dakika! Çeyrek altın kaç lira? 19 Haziran altın fiyatları

Evlerini boş tutan mülk sahipleri Temmuz ayını bekliyor!

Özgür Demirtaş, 'emekli maaşı ve asgari ücret acilen artırılsın' dedi! İşte o enflasyon detayı...


Geri Dön