05 / 05 / 2024

Beykoz Vadi Konakları'nda yüzde 7 indirim! 1 milyon TL'ye!

Beykoz Vadi Konakları'nda yüzde 7 indirim! 1 milyon TL'ye!

Beykoz Vadi Konakları'nda 275 metrekarelik 6+2 çatı dublekslere sahip olmak isteyen müşteriler yüzde 40 peşinat verdikleri taktirde 48 aya kadar sıfır faizle kredi kullanarak ödeme yapabilme imkanından yararlanabiliyorlar



Mert İnşaat tarafından 2006 yılında temeli atılan Beykoz Vadi Konakları, 2008 yılında satışa çıkarıldı. Ve şuan proje satılı devam eden son 3 çatı dubleksi konut yer alıyor.

Beykoz Vadi Konakları 'nda kalan konutların fiyatları 1 milyon TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında değişiyor. 275 metrekarelik 6+2 çatı dublekslere sahip olmak isteyen müşteriler yüzde 40 peşinat verdikleri taktirde 48 aya kadar sıfır faizle kredi kullanarak ödeme yapabilme imkanından yararlanabiliyorlar. Ayrıca peşin alımlarda konut bedeli üzerinde yüzde 7 'lik bir indirim uygulanıyor.

Yapımı yaklaşık 2 yıl süren Beykoz Vadi Konakları 'nda satışı tamamlanan konut tipleri 182 metrekarelik 3+1 ara katlar, 227 metrekarelik 20 ila 80 metrekare bahçeleri bulunan 5+2 dubleksler …

Beykoz Vadi Konakları projesinin toplam arsa alanı 8 bin 500 metrekare, inşaat alanı ise 12 dönüm olarak planlandı.

Yüzde 80 'i yeşil alan olarak değerlendirilen Beykoz Vadi Konakları 'nda bulunan dairelerde ütü ve çamaşır odası da bulunuyor. Projede toplam 42 konut yer alıyor.

Beykoz Vadi Konakları projesinde dairelerde multi sistem klima altyapısı hazır durumda. Doğramalar Alman malı Veka marka pvc olup altın meşe kaplama. Duvarlarda su bazlı ve antibakteriyel boya kullanıldı. Dubleks dairelerde merdivenler ahşap, korkuluklar alüminyum olarak yapıldı. çelik kapılar İmaj kapı tarafından özel tasarlandı. İç kapılar Orpa kapı tarafından özel olarak tasarlandı ve ahşap kaplama olarak yapıldı. Ayrıca tüm kilit ve aksesuarlar Hafele.

Projede   basketbol sahası, tenis kortu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kamelya oturma grubu, fitness salonu, sauna, yürüyüş parkuru ve otopark yer alıyor.  

Beykoz Vadi Konakları 'nda Mutfak dolapları Demsaş marka özel tasarım ahşap kaplama, mutfak evyeleri ise Franke marka seçildi. Ayrıca evlerin mutfaklarında Siemens marka ankastre ürünler kullanıldı.

Beykoz Vadi Konakları projesi Kavacık'a 2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 2,5 kilometre mesafede inşa edildi.

0216 425 22 93

www.beykozvadikonaklari.com


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön