İmar

Beykoz'daki 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'da 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyledi.Artık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde sözlerimizi tamamladık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Beykoz'un hemen her mahallesinde senelerdir beklenen imar planları ile ilgili olarak çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Size söz vermiştik. Artık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde sözlerimizi tamamladık." dedi.

Bakan Kurum açıklamasında bugün de Beykoz'da toplamda 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planlarının onaylandığını söyleyerek, "Hayırlı olsun." dedi.

İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, AK Parti İstanbul milletvekili adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da gerçekleştirilen Giresunlular Buluşması'nda yaptığı konuşmada, Giresun'da sosyal konutlardan kentsel dönüşüme, millet bahçelerinden altyapı yatırımlarına kadar 1,5 milyar TL'lik 24 projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Bakan Murat Kurum açıklamasında toplamda 3 bin 764 sosyal konutu tamamladıklarını, donatılarıyla, yeşil alanlarıyla, okullarıyla, parklarıyla Giresunlulara teslim ettiklerini belirterek, "İlk Evim, İlk İş Yerim, İlk Arsam" projesi kapsamında 1550 konut daha inşa edeceklerini dile getirdi.

- "Giresunlular için kültür evi ve mesire alanı"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykoz'da yaşayan Giresunlulara kültür evi ve mesire alanı yapacaklarını belirterek, "Giresun Federasyonunun 60 dönümlük bir yeri olduğunu ve Giresunluların da bizden bu alana 'Giresunlu hemşehrilerimiz için bir kültür evi istiyoruz' dediklerini söyledi.

Açıklamasında 'O regülasyon alanında, yeşilin içinde, ağaçların gölgesinde bir mesire alanı istiyoruz' dediklerini söyleyen Bakan Murat Kurum, "Giresunlu hemşehrilerimiz için bu alana Giresun Kültür Evi'ni yapıyoruz. Yine bu alanda bir mesire alanı yapacağız." dedi.

Bu alanın isminin "Giresun 42. ve 47. Gönüllü Alayları ve Milli Mücadele Mesire Alanı" olacağını dile getiren Bakan Kurum, Beykoz'da yaşayanlara da bir müjdesinin olduğunu da söyledi.

Bakan Murat Kurum açıklamasında Beykoz'un hemen her mahallesinde senelerdir beklenen imar planlarına dair biliyorsunuz, çalışmalar yaptıklarını söyleyerek, "Size söz vermiştik. Artık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı nezdinde sözlerimizi tamamladık." dedi.

Bakan Murat Kurum, "Bugün de Beykoz'un meydanında göğsümüzü gere gere anlatıyoruz. Toplamda 9 bin 162 hektar alanda, tam 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı. Hayırlı olsun." dedi.

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Gram altını bırakın hemen bu yatırıma bakın! 

Temmuz 2023 emekli maaşı hesaplamalarında son dakika! Emekli maaşları ne kadar olacak, maaşlara yüzde kaç zam gelecek?

Fahiş kira isteyen ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti!