İmar

Beykoz’un 5 mahallesinin imar planları revize edilecek!

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler yaptığı açıklamada Bakan Murat Kurum’la görüştüğünü belirterek, Beykoz’un ilk etapta 5 mahallesinde imar planlarının ivedilikle revize edileceğini söyledi.


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, yeni hizmet döneminde başlatmış olduğu  Beykoz Mahalle Buluşmaları’nın 17.’sini Paşamandıra Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi’nde yer alan habere göre merakla beklenen mahalle buluşmasında Beykoz’un imar planları ile ilgili açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştüğünü belirterek, Beykoz’un ilk etapta 5 mahallesinde imar planlarının ivedilikle revize edileceğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Beykoz ilçesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ve sorunlarına çözüm aradığı mahalle buluşmasında Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, Paşamandıra Mahallesi sakinlerinin imar, spor alanı, Riva Deresi’nin ıslahı, altyapı sorunları ve su tarifeleri gibi konulardaki taleplerini tek tek dinledi.


BEYKOZ’UN İMAR PLANLARI REVİZE EDİLECEK

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler ve ekibi, yurttaşlardan gelen tüm talep, öneri ve istekleri not aldı veya cevaplandırdı. Beykoz ilçesinin  imar sorununa özel bir parantez açan Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler: Beykoz ilçesinin imar planları ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile başkent Ankara’da görüştüklerini belirterek, gerçekleştirdikleri görüşmelerde söz konusu bu planların Beykoz ilçesine uymadığını, ilçede gençlerin işsizlik ile kıvrandığını, planlarda iş yeri ile ilgili bazı şeyler olması gerektiğini ilettiğini söyledi.

Paylaşılan detaylara göre Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler açıklamasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın bu geri görünüm etkilenme bölgelerinde son kararı veren merci olduğunu belirterek, "Bu karar verici ile bizzat sıkıntıları paylaştım ve günün sonunda olumlu bir görüş ile oradan ayrıldım. Kendisi, Genel Müdürü’ne de talimat verdi. Beykoz’un toplamda 5 mahallesinde imar planları ivedilikle tekrar revize edilecek. Bu bahsi geçen toplamda 5 mahalle başlangıç. Diğer mahallelerimizi de bu şekilde başkent Ankara’ya taşıyacağız. Karşılıklı diyalogla imar planlarını da revize edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ocak 2025 zammında yeni rakamlar ortaya çıktı!  İşte 2025 memur ve emekli maaşları

Yüzde 25 kira artışı ev sahiplerini küstürdü! Ev sahipleri isyanda! Artık hiç kimse ev almak istemiyor!

Borsada en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler açıklandı!