27 / 04 / 2024

Beykoz'un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

Beykoz'un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Kasım ayı olağan toplantısında Beykoz'daki  2. ve 3. Etap İmar Planları'nın onayına karar verildi.



Beykoz’un büyük bir kısmını kapsayan 2. ve 3. Etap 1/1000’lik imar planları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisinde oy birliğiyle onaylandı.

2. VE 3. ETAP PLANLARI İÇİN İMAR KARARI!

Beykozgüncel.com'da yer alan habere göre; Beykoz İlçesi'nin büyük bir bölümünü kapsayan 1/1000 Ölçekli Beykoz Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planı 2 ve 3. Etap planları oy birliği ile alınan kararla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçti.

Beykoz un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

BEYKOZ'UN O MAHALLELERİNDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Alınan kararla Beykoz'daki; Yenimahalle, Kavacık, Göztepe, Göksu, Anadolu Hisarı, Çubuklu, Kanlıca Mahallesi, Merkez, Anadolu Feneri, Poyrazköy, Kaynarca, Dereseki, Tokatköy, Akbaba, Çamlıbahçe, Ortaçeşme, Yalıköy ve Anadolu Kavağı Mahalleleri’nin bir kısmını kapsayan planlar onaylanarak askı süreci resmen başladı.

Beykoz un o mahalleleri için imar kararı! 2. ve 3. etap planları resmen onaylandı!

KUZEY MARMARA OTOYOLU ÇAMLIK-REŞADİYE BAĞLANTI YOLU ASKIDA!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı'da dün askıya çıkarılmıştı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre; İstanbul İli, Beykoz İlçesi Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Bakanlık Makamının 28 Eylül 2023 tarihli ve 7519495 sayılı Olurları ile Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 109. maddesi uyarınca onaylandı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!
Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Geri Dön