Magazin

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.Yapım şirketi Osmanlı mimarisine sahip Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı için 600 bin TL'yi gözden çıkardı

Star TV'nin OGM Pictures ile yaptığı özel anlaşmanın ilk projesi olan Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda başladı. Yapım şirketi Osmanlı mimarisine sahip Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı için 600 bin TL'yi gözden çıkardı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor.


 
Bir dönem Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın ikamet ettiği Osmanlı mimarisi tarihteki adı Şevket Paşa yalısı, Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan gerekli izin alınmasından sonra aslına olabildiğince sadık kalarak restore edip, yeni bir düzenleme ile tekrardan dizayn edildi.

Beylerbeyindeki bu tarihi yalı bahçesindeki peyzaj düzenlemesi ile dikkat çekici. Yalının giriş katı, üç ayrı oturma grubunun yer aldığı bölümlerden ve yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odasından oluşuyor. 

Salonun üst katında ise yatak ve giyinme odaları, banyolar, kahvaltı salonu bulunuyor. Öte yandan yalının üzerinde bir çatı katıda yer alıyor.

Beylerbeyi Yalısı, Sakıp Sabancı tarafından yalın, sade, şık bir çizgide dekore edilmişti. Son zamanlarda ise bu yalının "Yalı Çapkını" dizisine kiralandığı konuşuluyor. Peki "Yalı Çapkını" dizisinin kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor?

Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu, görüntü yönetmenliğini ise Tolga Çetin'in yaptığı yeni dizi Yalı Çapkını Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda çekimlere başlayacak.

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in rol alacağı dizinin çekileceği yalı için Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya kiralandı. 

Star TV'nin OGM Pictures ile yaptığı özel anlaşmanın ilk projesi olan Yalı Çapkını dizisinin çekimleri başladı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR ROL ALACAK?

Dizi, birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuları bir araya getirerek şimdiden seyircilerin dikkatini çekmeyi başardı. Heyecanla beklenen dizinin kadrosunda ise, Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Doğukan Polat, Cansu Fırıncı, Hülya Duyar, Öznur Serçeler, Buçe Buse Kahraman, Yiğit Tuncay gibi başarılı oyuncular yer alacak.

İslam Memiş, "Bunlar daha iyi günler" deyip uyardı! Yatırım için farklı alan tavsiyesi geldi

TOKİ Kırklareli projesi için beklenen gün geldi! Kırklarelilere 400'e yakın ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!