06 / 05 / 2024

Beylicium AVM'de 23 Nisan festivali düzenleniyor

Beylicium AVM'de 23 Nisan festivali düzenleniyor

"İhlas Koleji 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" 22 Nisan Perşembe saat 13:00'da Beylicium AVM'de başladı



İhlas Koleji ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "İhlas Koleji 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" 22 Nisan Perşembe saat 13:00'da Beylicium AVM'de başladı.
 
Festivalde, Bulgaristan'dan Severniatsi dans grubu, Slovakya'dan Radost Folklor grubu ve Gürcistan'dan Ditguri Folklor grubu, Beylikdüzü Beylicium AVM'de kendi ülkelerine özgü, değişik gösteriler sundular. Alışveriş merkezine aileleri ile birlikte gelen çocuklar, folklor ekiplerini alkış yağmuruna tuttu.
 
Türkiye'ye ulaştıkları andan itibaren İhlas Koleji öğrencileri tarafından karşılanıp misafir edilen konuk çocuklar, "Bizim ülkemizde çocuklar için böyle bir bayram yok. İlk defa çocuklar için düzenlenen bir bayramı burada kutluyoruz. Folklor gösterimizle bu bayrama biz de katıldık. İstanbul'u çok beğendik." diye konuştular. Çocukları ile birlikte Beylicium Alışveriş Merkezine gelen aileler ise çocukları gibi gösterilerden büyük keyif aldıklarını söyledi.
 
"İhlas Koleji 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" 23 Nisan günü yurtdışından gelen ekiplerin yanı sıra çeşitli gösteri grupları ve İhlas Koleji folklor ekibinin de katılımıyla İstanbul Outlet Park ve Beylikdüzü Carrefour'da bütün hızıyla devam edecek. Aynı günün akşamında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un misafir ülkeler adına vereceği yemekle birlikte 23 Nisan programı sona erecek.
 
İhlas Koleji'nin minikleri de 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacaklar. Minikler, halk oyunları, mehteran grubu ve ront gösterileriyle; Bahçelievler Koçtaş, Bahçelievler Carrefour ve Airport AVM'de olacaklar.
 
İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm bölge halkıyla ve özellikle de çocuklarla birlikte kutlamaktan onur duyduklarını belirtti. "Misafirlerimiz hem burayı gezme hem de muhteşem Türk kültürünü ve misafirperverliğini tanıma fırsatı buluyor. Hem de kendi kültürlerinden örnekler sunuyor" ifadelerini kullanan Hami Koç yabancı öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
 
 
23 NİSAN Gösteri Programı:
 
23 Nisan Cuma       13:30 Beylikdüzü İstanbul Outlet Park AVM
23 Nisan Cuma       16:00 Beylikdüzü Carrefour AVM
23 Nisan Cuma       11:30 Ataköy Airport AVM
23 Nisan Cuma       12:30 Bahçelievler Carrefour
23 Nisan Cuma       13:00 Bahçelievler Koçtaş

Geri Dön