Genel

Beylikdüzü Autopia, 2011'in son çeyreğinde açılacak!

Keleşoğlu ve Gül İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen ve Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia'nın inşaatı ve showroomlarının satışı sürüyor

Keleşoğlu ve Gül İnşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen ve Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia'nın inşaatı ve showroomlarının satışı sürüyor. 2011 yılının son çeyreğinde açılacak olan Autopia'da showroomların yüzde 30'u yeni sahiplerini bekliyor. Galerin ve distribütörlerinde ilgi odağı olan projede Mercedes-Benz Has Otomotiv şimdiden yerini aldı

KELEşžOĞLU ve Gül inşaat ortaklığıyla Beylikdüzü'nde inşa edilen ve Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde aldığı 'Türkiye'nin ve Avrupa'nın 2010 Yılındaki En İyi Mimari Projesi' ödülüyle Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da ses getiren Autopia'nın inşaati ve showroomlarının saüşı hızla devam ediyor. Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi projesi olan Autopia'da showroomlarm yüzde 30'u yeni sahiplerini bekliyor. 0 km. ve ikinci el otomobil galerinin olduğu kadar distribütörlerinde ilgi odağı olan Autopia'da Mercedes-Benz Has otomotiv gibi güçlü markalar yerini şimdiden aldı.

2011 yılının son çeyreğinde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan Autopia, toplam 150 milyon dolarlık bir yatanınla, 117 bin metrekare satılabilir ve kiralanabilir alana sahip bulunuyor. 542 adet mağazası ile yılda 6 milyon ziyaretçi hedefleyen merkez, üç stadyum büyüklüğünde bir yatırımla, 117 bin metrekare satınalınabilir ve kiralanabilir alana sahip bulunuyor. 542 adet mağazası ile yılda 6 milyon ziyaretçi hedefleyen merkez, üç stadyum büyüklüğünde bir alana inşa ediliyor.

'Ödüllü Totem Yarışması' düzenliyor

AUTOPİA, tasarım yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği ödüllü Totem Yarışması'na katılmaya davet ediyor. Otomobil ile ilgili her şeyin yürüme mesafesi uzaklığında olduğu Autopia, bu kapsamda üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuoku ¬yan öğrencileri ve tasarım konusunda yeteneğine güvenen herkesi düzenlediği Totem Yarışması çatısı altında biraraya getiriyor. Yarışmaya katılan adayların tek yapması gereken; 6 şžubat5 Mart 2011 tarihleri arasında Autopia'yı en iyi yansıtan, Autopia'yı en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları tasarımlarıyla yarışmaya katılmak. Bunun için; tasarladıkları totem projelerini www.dikkaHDtemyarismasivar.com adresinden ulaşabilecekleri şartname çerçevesinde başvuru formuyla birlikte konusunda uzman seçici kurula göndermeleri yeterli. 17 Nisan 2011 tarihinde jüri üyeleri tarafından seçilen projenin sahibi 5 bin dolar tutarındaki ödülü kazanmaya hak kazanırken, Autopia tarafından hayata geçirilecek olan projesi de 2011 sonunda kapılarını açacak olan Autopia'da yerini alacak.
Vatan

0 212 853 33 13

http://www.autopia.com.tr/tr/iletisim.asp

Projeden görüntüler için tıklayınız