29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?



"Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan projede 477 adet daire yer alıyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen Botanica İstanbul Konutları 28 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Botanica İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatta, kalan bedel için 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Proje 1+1 olarak tasarlanan home ofisler, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan dairelerden meydana geliyor. 


Açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, Türk hamamı, spa merkezi, fitnes salonu gibi sosyal olanaklara sahip olan Botanica İstanbul Beylikdüzü Evleri 7 bloktan oluşuyor. 


Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Marmarapark AVM, Real Market ve Migros gibi alışveriş merkezlerine yakın bir bölgede bulunan Botanica İstanbul projesi üniversite, okul,  E-5, TÜYAP fuar alanı, hastane ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanına ise 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Botanica İstanbul Beylikdüzü satış ofisi 

Tel: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön