30 / 04 / 2024

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim?

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Romance

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2015 senesi belirlendi. Beylikdüzü Demir Romance projesi kapsamındaki konutlar 2015 senesinin Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek



Demir Romance projesi, Beylikdüzü'nde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Beylikdüzü  Demir Romance  ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Beylikdüzü Demir Romance kapsamında villalar, dükkanlar ve konutlar bulunuyor. Beylikdüzü Demir Romance satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salondan meydana geliyor.  


Demir İnşaat projesi olan Demir Romance Beylikdüzü kapsamında 766 adet daire, 27 adet villa ve 60 adet dükkan yer alıyor. 


Beylikdüzü Demir Romance satış fiyatları metrekare birim olarak 2.750 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Demir Romance ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romance ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2015 Kasım belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 69 metrekareden başlıyor ve 283 metrekareye kadar yükseliyor. 


Beylikdüzü Demir Romance adres: : Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.Tv'de izlemek için tıklayın



Beylikdüzü Demir Romance iletişim bilgileri

Telefon: 0212 853 00 31

Web adresi: www.demirromance.com


projeye sor



Geri Dön