29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları!

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara

Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları alanları ve cephelerine göre değişiyor. 27 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.



Huzurlu Marmara Residence'de konutlar 97-177 metrekare büyüklükte tasarlandı.  Huzurlu İnşaat  imzası ile yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projenin inşaat alanı 18 bin 320 bin metrekare, arsa alanı 27 bin metrekareden oluşuyor. 


Konut tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit, banka kredisiyle ise 120 ay vade imkanı sağlanıyor. 


90 milyon TL yatırım bedeline sahip Huzurlu Marmara Evleri'nin sosyal yaşam alanları arasında fitness, sauna, spor alanları ve yüzme havuzu bulunuyor. Projede 500 konut ve 27 ticari ünite yer alıyor. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 850 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Ekim ayı içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Adres: Yeşilyurt Caddesi, Havadar Sokak Beylikdüzü / İSTANBUL


Telefon: 444 4 136

Web: http://huzurlumarmara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön