Genel

Beylikdüzü SafirPark Residence'ta metrekaresi bin 590 TL'ye!

İlk 3"İN 1 konsepti ile hayata geçirilen Safir Park"ta yeni kampanya dönemine girildi. Kampanyada 4 farklı m2 tipindeki Residence dairelerin m ²'si  bin 590 TL"den başlıyor

İstanbul"un hızlı gelişen yüzü Beylikdüzü"nde yapımı devam eden Safir Park Residence, sektörde birçok yeniliği standart olarak   sunuyor. Residence dairelerin içerisine konumlandırılan 3.75 m2"lik Kiler / Ütü Odası müşterilerden büyük ilgi görüyor. Residence içerisinde kullanılan kaliteli ve markalı ürünler ise aldığınız Residence dairenin gerçek kalitesini ortaya koyuyor. Bugüne kadar sektör içerisinde pek çok projede yer almayan markalı ürünleri ile yatırımcılarına tam bir kalite sergileyen şžentürkler Holding ve Güven İnşaat, yapılan projelerde kalitenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Uygun banka kredi oranları ile sizde m2"si 1.590 TL den ev sahibi olunabilir
12 ay œ0
24 ay œ0.29
60 ay œ0.75 kredi oranları

Birbirlerinin zararlı etkilerinden uzak, ama bir o kadar birbirine değer katan Residence, Home Office ve AVM alanlarının buluştuğu farklı bir 3"ü 1 arada konsepti ile Safir Park Residence tüm yatırıcımlar ada bu anlamda hitap ediyor¦ 5.600 m2 ˜lik alışveriş merkezi ile Beylikdüzü"n ün en işlek lokasyonun da ticari yaşama değer katan Safir AVM; Market, banka, mücevherat, eczane ve tüm seçkin markaları bünyesinde bulunduracak.

212 444 1 482

www.safirresidence.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız