29 / 04 / 2024

Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim!

Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim!

Firma: Gül Proje

Proje: Vira İstanbul

Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim ve fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Gül Proje Viraİstanbul Konutları projesinde daire teslimlerinin 2018 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor...




Viraİstanbul Konutları projesi Beylikdüzü Belediyesi ve  Gül Proje  tarafından hasılat paylaşımı modeliyle ortak olarak yapılıyor. Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Viraİstanbul Konutları projesi Kavaklı'da yer alıyor. 1.156 adet konutun olacağı Viraİstanbul Konutları projesinde 39 adet cadde mağazası da bulunuyor.


92 bin metrekare alanda yükselen Viraİstanbul Konutları projesi 17 blok olarak tasarlandı. Viraİstanbul Konutları'nda 74 bin 500 metrekare alan peyzaj ve sosyal donatılara ayrılıyor.


Viraİstanbul Konutları Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlangıç gösteriliyor. Viraİstanbul Konutları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Proje Aralık 2018 yılında tamamlanıyor.


Viraİstanbul Konutları ödeme planına göre banka kredisi kullanarak ya da 30 ay vade farkı olmadan ödeme seçenekleri sunuluyor. Viraİstanbul Konutları'nda spor alanları, yüzme havuzu, spor sahaları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi olanaklar mevcut.



Beylikdüzü Viraİstanbul Konutları iletişim

Telefon: 444 94 85 

Web: http://viraistanbul.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön