28 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nde Mobilya atölyesinde yangın!

Beylikdüzü'nde Mobilya atölyesinde yangın!

İstanbul Beylikdüzü'nde Bakır ve Pirinç Sanayicileri Sitesi Sardunya Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki 5 katlı bir binanın bodrum katından aniden alevler yükselmeye başladı ve iki işçinin zehirlenerek ölmesine neden oldu...



İstanbul Beylikdüzü'nde dün sabaha karşı bir mobilya atlöyesinde yangın çıktı. Bakır ve Pirinç Sanayicileri Sitesi Sardunya Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki 5 katlı bir binanın bodrum katından aniden alevler yükselmeye başladı. Vatandaşlar durumu itfaiyeye ve polise bildirdi. Ancak bodrum kattaki mobilya atölyesinde başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen Beylikdüzü ve çevre ilçe itfaiyeleri alevlere müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin 2 saat süren yoğun uğraşları sonrası alevler kontrol altına aldı. İtfaiyeciler yangın sonrası soğutma çalışmaları yaptığı sırada mobilya atölyesinde yattığı öğrenilen iki işçinin cesetlerini buldu.

İLK İşž GÜNÜYDÜ
Cesetlerden birinin 26 yaşındaki Hasan Toprak'a ait olduğu belirlendi. Diğer cesedin ise yangının olduğu gece Adana'dan İstanbul'a, mobilya atölyesinde işe başlamak üzere gelen ve ilk iş gününe hazırlanan Özkan Akyüz'e ait olduğu tespit edildi. İşçilerin yangın sırasında yatakhane olarak kullanılan bölümde uyuduğu, dumandan zehirlenerek öldüğü belirlendi. İşyeri sahibi Nihal Altıntaş ise olay yerine gelerek polise bilgi verdi. İki işçinin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sabah/Barış Sözal-Deniz Derin


Geri Dön