29 / 04 / 2024

Beylikdüzü'ndeki AVM'yi figüranla sattılar

Beylikdüzü'ndeki AVM'yi figüranla sattılar

Bir yıldır satışta bekleyen Beylikdüzü'ndeki alışveriş merkezi için düşük ziyaretçi sayısı nedeniyle zor durumdayken müşteri aranıyordu. Yoğun uğraş verilen mağaza sonunda değişik bir yöntemle satıldı.



Belçikalılarla randevulaşan AVM sahiplerine düşük ziyaretçi sayısına bir çözüm bulmak için bir yönetici AVM'ye `figüran' müşteri teklif etti. Hemen figüran hizmeti veren ajanslarla kontağa geçen `uyanık' AVM sahipleri, 250 figüran müşteri sipariş etti. Büyük gün geldiğinde Belçikalılar gelmeden 2 saat önce `müşteri' taklidi yapan figüranlar AVM'de işbaşı yaptılar ve düzenli bir şekilde mağazalara girdiler, alışveriş yapmış gibi ağızlarına kadar dolu poşetlerle mağazadan çıktılar. Belçikalı müşteriler AVM'ye geldiklerinde gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Duyduklarının aksine sayısı azımsanamayacak kadar çok olan AVM için pazarlığa başladılar ve 4 saat sonra anlaşmayı imzalamak için hazırlandılar. Figüran başına 35 TL ödeme yapacak olan AVM sahipleri, 250 figüran sayesinde merkezin fiyatını 500 bin TL artırmış oldular.
Figüran ajanslarına 1 hafta sonra ödeme yapmak üzere anlaşma yapan AVM sahipleri, günü geldiğinde ödemeyi büyük bir memnuniyetle yaptılar. 1.5 ay önde el değiştiren AVM'de 5 yeni uluslar arası marka yer kiraladı. Mağaza sahipleri de yeni dönemden memnun
Haberturk

Geri Dön