29 / 04 / 2024

Beymen en büyük mağazasını 2012'de Zorlu AVM'de açacak!

Beymen en büyük mağazasını 2012'de Zorlu AVM'de açacak!

2010'da hedeflerinin üzerinde büyüyen Beymen, bu yıl çocuk ve gelinlik kategorilerine girip yüzde 30 ciro artışı planlıyor



Krizden çıkış yılı olarak nitelendirilen 2010 yılında hedeflerinin üzerinde büyüdüklerini dile getiren Beymen Genel Müdürü Elif çapçı, bu yıl yüzde 30 büyümeyi planladıklarını belirtti. 2011'de bu beklentinin üzerindeki büyümeden cesaret alıp yeni kategoriler ve Beymen'e katılan yeni markaların monobrand mağazalarını açmak için harekete geçtiklerini dile getiren çapçı, 5 yıldır Kahire mağazasında satışını yaptıkları çocuk kategorisini Türkiye'ye de taşıyacaklarını söyledi. şžubat ayında çocuk dışında Nişantası mağazasının en üst katında gelinlik satışına da başlayacaklarını belirten çapçı, Lanvin ve Tom Ford'un kadın koleksiyonu için de mağazalar açacaklarını söyledi.

'KÜçÜK BEYMEN'LER GELİYOR
Perakendede daha küçük metrekarelerde hizmet verebilmek için, içinde sadece Beymen koleksiyonları ile ayakkabı, çanta ve aksesuarların olacağı bir konsept oluşturacaklarını dile getiren çapçı, 'Biri 150 diğeri 300 metrekare olan iki mağazacılık konsepti oluşturacağız' dedi. Bu arada Beymen'in en büyük mağazasını 2012'de Zorlu AVM'de açacaklarını dile getiren çapçı, 9 bin 250 metrekarelik mağazada farklı bir konsept üzerinde çalıştıklarını belirterek, 'Mağazanın içinde gurme tatlardan restoranlar ve kozmetiğe kadar her şey olacak' dedi.

GECE YARISI ALIşžVERİşžİ
Kriz döneminde internetin payının ciddi anlamda arttığını belirten çapçı, Beymen.com'un Türkiye'nin lüks alışveriş sitesi olarak hizmet vermeye başladığını, siteden genelde gece yarısı alışveriş yapıldığını söyledi. Bu kanaldan en çok jean, ayakkabı, çanta ve tshirt satıldığını ifade eden çapçı, 'Beymen.com'un önümüzdeki dönemde Beymen'in 5. büyük mağazası olmasını hedefliyoruz. 2013'te bu büyüklüğe gelebiliriz' dedi.

Kahire Beymen'e kardeş mağaza
Elif çapçı, Beymen'in Kahire mağazasının geçen yıl iyi performans gösterdiğini, yurtdışı projelere sıcak baktıklarını bildirdi. çapçı, Erbil'de takip ettikleri projeler bulunduğunu ifade ederek, 'Kahire Beymen'e yeni kardeş mağazalar getirmek istiyoruz. İran, Irak ve Suriye'ye bakıyoruz' dedi Sabah


Geri Dön