03 / 05 / 2024

Beyoğlu Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’nın sokaklarını yenilemeye devam ederken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yakından inceledi.



 Beyoğlu Belediyesi, İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kasımpaşa'nın sokaklarını yenilemeye devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüğü çalışmalar neticesinde cadde, sokak ve meydanlar yenileniyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Kasımpaşa bölgesini ziyaret ederek Bayram Yeri Caddesi Hakim Sokak’ta devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.


YOL ÇALIŞMAMIZ BİTTİKTEN SONRA BURALAR İP GİBİ OLACAK

Bölgedeki esnafla sohbet edip çay içen Demircan, yapılan çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi.  Demircan, sokaktan, dükkandan, evin penceresinden seslenen vatandaşları da dinleyerek her türlü çalışmaların kendilerinin daha rahat etmesi için olduğunu söyledi.  Başkan Demircan, “Yol çalışmamız bittikten sonra buralar ip gibi olacak, Belli noktalarda da ağaçlandırma olacak” dedi.  Başkan Demircan daha sonra dere boyu caddesi ve birçok caddeleri dolaşarak esnaf ziyaretini devam ettirdi.


BAŞKAN DEMİRCAN'A KASIMPAŞA ESNAFINDAN TEŞEKKÜR

Sokak ve caddelerin havasını değiştiren çalışmalardan vatandaş ve esnaf da çok memnun. Yedi senedir hakim sokakta esnaflık yaptığını ifade eden İlhan Görboğa “Başkanımıza bizzat iletmiştik ‘yapacağım’ dedi ve yaptı. Çok teşekkür ediyorum,” diyerek şunları söyledi. “Sokaklarımıza yapılan her türlü çalışmalardan çok memnunuz. Zamanla su birikintileri olduğundan caddemizden geçmekte zorlanıyorduk. Arabalar da park ediyordu. Şimdi tek yönlü ulaşım sağlanacak böylece bizler daha rahat olacağız,” dedi.


35 yıldır Kasımpaşa’da oturan ve esnaflık yapan Mehmet Güneş de yol çalışmalarından dolayı biraz sıkıntılı günler geçirdiklerini ama güzel bir çevre için bunun değeceğini söyledi.


Oğluyla birlikte börekçi dükkanı işleten Hüsniye Öz ise, esnaf olarak mahalleden çok memnun olduklarını, yol çalışmalarını tamamlanmasıyla da bu memnuniyetleri daha da artacaklarını dile getirdi.


Geri Dön