Konut

BeyPalas´ta 123 bin TL´ye! Son 3 konut!

BeyPalas´ta satışı tamamlanmamış son 3 konut bulunuyor

BeyPalas, Şenel İnşaat tarafından Beylikdüzü´nde inşa edildi. 2007 yılında temeli atılan projede yaşam Şubat 2009´dan bu yana devam ediyor.

4 bin metrekare arsa üzerinde, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip BeyPalas, 200 ev ofisten meydana geliyor ve 44, 48, 59 ve 62 metrekare olarak değişen 4 farklı tipte 1+1 konuttan oluşuyor.

BeyPalas´ta, fiyatlar 123 bin TL ile 128 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 20 peşinatla konut kredisi kullanılabiliyor. Peşinatlar ise 24 bin 600 TL´den başlıyor. Ayrıca nakitte yüzde 5 indirim uygulanıyor.

BeyPalas´ta, satışı tamamlanmamış son 3 konut bulunuyor.

Projede kapalı otopark, vale parking, merkezi uydu sistemi, 24 saat giriş-çıkış kontrolü, resepsiyon-ofis hizmetleri, kablolu yayın, digitürk-receiver sistemine uygun altyapı ve internet altyapısı, teknik servis hizmeti, deprem algılamalı gaz kesme sistemi, her katta yangın alarm söndürme sistemi mevcut.

Atatürk Havalimanı'na 25 dakika uzaklıkta yer alan BeyPalas, Tüyap Fuar Merkezi, Metro, Migros, Bauhaus, Carrefour, Beykent Üniveristesi ve Gürpınar sahiline çok yakın bir konumda bulunuyor.

BeyPalas evleri üst düzeyde güvenlik sunuyor. İstanbul Üniveristesi Mühendislik Fakültesi onaylı zemin etüdlü laboratuar kontrollü projenin her adımı Yapı Denetim Firması tarafından kontrol edilerek onaylandı.

www.senelinsaat.com.tr

satis@senelinsaat.com.tr

0 212 853 87 59

Projeden görüntüler için tıklayınız...

İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.