30 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat Kuveyt Fuarı'nda 75 daire sattı!

Beyttürk İnşaat Kuveyt Fuarı'nda 75 daire sattı!

Beyttürk İnşaat, 9-11 Nisan tarihleri arasında Kuveyt'te düzenlenen Ria-Exhibition Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 75 daire sattı. Beyttürk, Yalova'da satışı devam eden projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.



Beyttürk İnşaat, 9-11 Nisan tarihleri arasında Kuveyt'te düzenlenen Ria-Exhibition Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 75 daire sattı. Fuara katılan tek Türk inşaat firması olan Beyttürk, Yalova'da satışı devam eden projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu. Kuveyt'teki fuarda konuşan Beyttürk înşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barınan, "Bizim için yabancıya konut satışı gerçekleştirmenin başka bir anlamı var. 


Beyttürk olarak Türkiye'ye doğrudan döviz girişine aracı oluyoruz. Yani bir anlamda cari açığın kapanmasına vesile oluyoruz. Burada Suudi Arabistan'ın en büyük bankası olan Al Rajhi'nin ortaklarından olan Abdullah Mansur özel bir anlaşma yaptık. Bu kapsamda sadece 70 daire Mansur'a satmış olduk" diyerek fuarın kendileri için oldukça verimli geçtiğini söyledi. 

dairesini sattı 


Posta


Geri Dön