Genel

Beyzade Konakları babalar gününe özel yüzde 20 indirim yaptı!

Babalar Gününe özel bir kampanya yaratan Altınev İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Beyzade Konakları'nda yer alan tüm daireleri haziran ayı boyunca yüzde 20 indirimle satma kararı aldı

Babalar Gününe özel bir kampanya yaratan Altınev İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Beyzade Konakları'nda yer alan tüm daireleri haziran ayı boyunca yüzde 20 indirimle satma kararı aldı.
Oturuma hazır dairelerin satış ve pazarlamasını üstlenen Reha Medin Emlak'tan yapılan açıklamada fiyatların 97 bin lira ile 257 bin lira arasında değişen projede 1+1'den 3+1 dubleks'e kadar uzanan pek çok seçeneğin yer aldığı belirtildi.
Açıklamada yer alan bilgiye göre toplam arsa alanı 16 bin 400 metrekare olan projedeki inşaat alanı, 24 bin 282 metrekare olarak tasarlandı. 200 konut olarak planlanan ve yedi blok üzerine yükselen ve sahipleriiyle 1 Nisan 2010 tarihinde buluşan projenin önemli özellerinden biri olarak, kat sayısının fazla olmaması nedeniyle daire başına iki arabalık otopark ayrılması gösterildi. Yüzde 75i yeşil alana ayrılan projenin 1.5 kilometre uzağında altı alışveriş merkezinin de yer aldığı belirtilenler arasında.