27 / 04 / 2024

Bilfen Çekmeköy'de okul açacak!

Bilfen Çekmeköy'de okul açacak!

Bilfen Eğitim Kurumlarımın Çekmeköy'de bir ilköğretim okulu daha açacağını belirtildi



16 anaokulu, 5 ilköğretim ve 4 lisede toplam 6 bin öğrenciye eğitim veren Bilfen Eğitim Kurumlarımın Çekmeköy'de bir ilköğretim okulu daha açacağını belirten Bilfen İlköğretim Okulları Koordinatörü Nurşen Kayatürk, "Yeni açacağımız okulumuzu da başarımıza dahil edeceğiz" dedi

22 yıldır sürekli yükselen başarı grafiğiyle eğitim ve öğretim faaliyetini sürdüren Bilfen Eğitim Kurumlan'nın kuruluşundan bu yana en büyük hedefinin, Türkiye'nin geleceği olan çocuklan her yönüyle hayata hazırlamak olduğunu vurgulayan Bilfen İlköğretim Okullan Koordinatörü Nurşen Kayatürk, bünyelerine bir ilköğretim okulu daha katacaklannı açıkladı.

Bilfen Eğitim Kurumlan olarak öğrencilerin akademik ve sosyal alanda başanlı olmaları için gerekenlerin en üst düzeyde yapılmasını ilke edindiklerinin altını çizen Nurşen Kayatürk. "Bilfen Okullan halen, 16 Anaokulu, 5 ilköğretim ve 4 lisede toplam 6 bin 500 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti sunuyor. 2010-2011 öğretim yılında Çekmeköy mevkiinde TEM otoyoluna 50 metre mesafede Bilfen Esenşehir İlköğretim Okulu eğitim öğretim hizmetine başlayacak" dedi.

Nurşen Kayatürk, "Modern yapılan ve son yıllardaki artan nüfusuyla İstanbul'un yeni yüzü Çekmeköy'e eğitim öğretim hizmeti götürmemiz, o bölgede Bilfen standartlannda ve kalitesinde bir okulun olmasının gerekli olduğu inancımızdan kaynaklandı. Bölgede yaşayan sakinlerin istekleri artınca, konu eğitim öğretim olunca kayıtsız kalamadık" diye konuştu.

Bilfen Eğitim Kurumları'nın kuruluşundan bu yana hiçbir zaman taviz vermediği eğitim felsefesi ve standartlannı Bilfen Esenşehir ilköğretim Okulu'nda aynen koruyacaklannı vurgulayan Nurşen Kayatürk, "Her alanda yüksek standartlara sahip okullanmızın fiziki donanımı ve teknolojik altyapısı öğrencilerimizin akademik, sosyal ve fiziksel gelişimlerini güçlendirmektedir" dedi.

Kayıtlar mart ayında

Kayatürk, Bilfen Esenşehir İlköğretim Okulu'nun fiziki özellikleriyle ilgili şu bilgileri verdi: "Okulumuz 7 bin 988 metrekare alan üzerine kurulmuş birbirine bağlı üç bloktan oluşuyor. 10 bin metrekare kapalı alan sahip okulumuzda kütüphane, 900 kişilik toplantı ve gösteri salonu, iki kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, iki adet çok amaçlı salon (bale, modem dans v.b), buz pateni salonu, iki fen bilgisi laboratuan, iki bilgisayar laboratuan, iki görsel sanatlar ve seramik iş eğitimi atölyesi, iki müzik salonu, üç müzik odası, 800 metrekare futbol sahası, 660 metrekare tenis kortu ve voleybol sahası bulunuyor. Aynca her derslik birer bilgisayar laboratuan işlevine sahip olacak. Tüm dersliklerde akıllı tahta olacak. Öğrencilerimizin öğrenme stillerine göre düzenlenen dersliklerde okullanmızın eğitim teknoloji bölümünün hazırladığı ders konulannı içeren animasyonlu ders anlatımlan bilgisayar destekli öğretim programlan ile daha kısa zamanda ve kalıcı öğrenme sağlanacak."

2010-2011 öğretim yılından itibaren öğrenci alacak olan Bilfen Esenşehir İlköğretim Okulu için mart ayından itibaren öğrenci kayıt başvurulan alınmaya başlanacak.
Posta


Geri Dön