26 / 06 / 2024

Bilgiçler Yapı'dan yeni İstanbul Ticaret Mahallesi projesi...

Bilgiçler Yapı'dan yeni İstanbul Ticaret Mahallesi projesi...

Bilgiçler Yapı'nın, değişen iş ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil ticaret projelerinden AKTİM Çarşı- Ofis Projesi'nin yapımı devam ediyor. İstanbul Ticaret Mahallesi' olarak da adlandırılan, depreme dayanıklı olan yapısından ulaşımda avantaj sağlayan konumuna dikkat çeken proje satışta.



Bilgiçler Yapı’nın 2023 senesi sonunda temelini attığı ve 130 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen AKTİM Çarşı- Ofis Projesi yükselmeyi de sürdürüyor. Öte yandan satışının yüzde 40'ının tamamlandığı proje, 202 m2 ile 443 m2 arasında değişen müstakil dükkanlardan oluşan cadde konseptine sahip oluyor.

95 BİN METREKAREDE 338 BAĞIMSIZ BÖLÜM YER ALIYOR

95 bin metrekarelik bir alana inşa edilmiş olan ve Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyan ve yatay şekilde planlanan proje de 338 bağımsız bölümden oluşmaktadır.

"Projelerimizi, İstanbul’da üç kuşaktır ticaret yapmanın farkındalığıyla tasarlıyoruz" diye Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, projede önceliklerinin esnafı memnun etmek olduğu kaydetti ve sözlerine ekledi: “İstanbul’da merkezde yer alan esnaflar, KOBİ’ler çok dağınık bir şekilde faaliyet gösteriyor. Deprem konusu hep gündemde ve toplu ticaret alanlarında ciddi eksik var. Ticaretin hızla işlemesi gerekiyor. AKTİM 1, AKTİM 2 ve AKTİM 3 projelerimizden sonra AKTİM Ofis Çarşı ile İstanbul’un merkezinde esnafları mutlu edecek toplu ticaret alanları oluşturuyoruz” diye konuştu.

Bilgiçler Yapı dan yeni İstanbul Ticaret Mahallesi projesi...

Üç ana yolu birleştiren stratejik konu ile'İstanbul Ticaret Mahallesi', TEM, E-5 bağlantı yollarına yakınlığı ile lojistik açıdan avantaj sağlayan proje, işletmelerin tedarik zinciri yönetimi, dağıtım ağı ve müşterilere ulaşım konusunda kolaylık sağlıyor. Projenin 'Çarşı' bölümünde ise 202 m2 ile 443 m2 arasında değişen üç ve dört katlı depolu ve deposuz cadde dükkanları ve 15 metre genişlikte caddeler bulunuyor. 32 bin metrekarelik otoparka sahip olan projede, depolu dükkan sahipleri direkt otoparka ulaşabilecekler ve sevkiyatlarını daha kolay bir şekilde yapabiliyorlar. 

8 SENEDE, 7 MİLYAT 100 TL'LİK YATIRIM 

2016’dan bu yana 7 milyar 100 milyon TL’lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını ifade eden Bilgiç, “Bugüne kadar Göl İstanbul ve Minas Park projelerimizle 97 villa ve 72 konut projesinin teslim süreçlerini tamamladık. Son 7 yılda 75 bin metrekare konut, 141 bin metrekare ticari ünite hayata geçirdik. AKTİM 1, AKTİM 2 ve AKTİM 3’den sonra AKTİM Çarşı – Ofis projemizde ticari gayrimenkul yatırımlarımızı sürdürme kararı aldık” dedi. Bugüne dek tüm yatırımlarını öz sermaye ile yaptıklarını belirten Bilgiç, “Grup olarak yatay mimariden vazgeçmemek kaydıyla, yeni arazi alımı arayışımız sürüyor. Konut ve ticari gayrimenkul yatırımına uygun Boğaz hattında, fırsat sunan yerler için 110 milyon dolarlık bir bütçe ayırdık” diye konuştu.

TOKİ  Ankara  Sincan projesi resmen başlıyor! 994 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut GYO Allsancak fiyat listesi! Emlak Konut kampanya 2024! 

Bizim Evler Firuzköy geliyor! İhlas Gayrimenkul'den Avcılar'a 600 konutluk yeni proje!

Başakşehir Avrasya Bulvar geliyor! Fuzul GYO'dan yeni proje! 


Geri Dön