Genel

Bilgili Holding West Blocks'ta aile kampanyası başlattı!

İstanbul  Büyükçekmece Alkent Mahallesinde Bilgili Holding tarafından gerçekleştirilen West Blocks  projesinde yeni bir satış kampanyası düzenlendi. Kampanyada 2+1 dairelerden 5+1 loftlara kadar farklı seçeneklerde konutlar mevcut

İstanbul  Büyükçekmece Alkent Mahallesinde Bilgili Holding tarafından gerçekleştirilen West Blocks  projesinde yeni bir satış kampanyası düzenlendi. Satışı tamamlanan 1+1  konutların ardından firma, 2+1 dairelerden 5+1 loftlara kadar farklı seçeneklerdeki konutlar için 'aile kampanyası' ismiyle yeni bir fiyat uygulaması başlattı.
Firmadan yapılan açıklamada Büyükçekmece West Blocks projesinde zemin kattan bile göl manzarasının göründüğü ifade edilirken, şu bilgilere yer verildi: "Kampanya kapsamındaki konutlar kullanım alanı 105 -160 -177 metrekarelik 2+1'ler 190 ve 206 metrekarelik 3+1'ler 382 metrekarelik 4+1 penthouse ve 396 metrekarelik 5+1 loft dairelerden oluşuyor. Aile kampanyası kapsamında projede dekorasyonlu dairelerin fiyatları 210  bin TLden başlıyor. Taksit seçeneklerindeki başlangıç rakamı ise 1.250 TL."
Bilgili Holding Büyükçekmece'deki bu projenin dışında turizm ve konut alanında pek çok girişime sahip. Şirketin W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Ajia Hotel, Radisson Blu Conference ve Airport Hotel Istanbul gibi projeleri bulunuyor.