28 / 04 / 2024

Bilkent ve Etlik şehir hastaneleri 14 Mart'ta açılacak!

Bilkent ve Etlik şehir hastaneleri 14 Mart'ta açılacak!

Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin 14 Mart'ta hizmete açılacağını söyledi.



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Karapürçek Köroğlu Parkı'da düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlarla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, vatandaşlara hitap eden Başkan Erdoğan, Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin 14 Mart'ta hizmete açılacağını açıkladı. 

"31 Mart, DEAŞ ve PKK gibi proje terör örgütleri üzerinden ülkemizin bekasına kastedenlere indirilmiş ağır bir darbe olacaktır'' diye konuşan Erdoğan,  "Batıda da AK Parti'yi, Erdoğan'ı çökertmek için bazı yerlerde HDP olarak seçime girmeyeceksiniz, aday göstermeyeceksiniz. Bazı yerlerde CHP'yi, bazı yerlerde İYİ Parti'yi destekleyeceksiniz.' diyorlar" dedi. 

"Biz yola devam ediyoruz"

Kendileri her alanda Türkiye'nin bağımsızlığı için çalıştığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ihya etmenin, inşa etmenin, yeni eserler, projelerle ülkemizi kalkındırmanın mücadelesini verirken, CHP her zamanki gibi yıkmanın, yasaklamanın, engellemenin peşinde. Marmaray'dan Avrasya Tüneli'ne, İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'daki projelerimize kadar son 17 yılda attığımız her adımda, hayata geçirdiğimiz her reformda CHP zihniyetini karşımızda bulduk. Terörle mücadelemize destek olmak yerine gittiler bölücü terör örgütünün Suriye kolunun yurt dışında avukatlığına soyundular. Zeytin Dalı Harekatımız öncesinde güvenlik güçlerimizin moralini bozmak için günlerce kara propaganda yaptılar. Gezi olaylarında ağaç bahanesiyle sokakları yakıp yıkan bunladı. Belediye otobüslelerini ateşe veren bu vandallara sahip çıktılar. 17-25 Aralık girişiminde demokrasinin yanında saf tutmak yerine gittiler grup kürsülerini FETÖ'nün montajlarına, şantaj kasetlerine kiraya verdiler. 'Basın özgürlüğü' diyerek FETÖ'nün paçavraları önünde gece sabahlara kadar nöbet tuttular. 15 Temmuz gecesi milletle darbeye direnmek yerine FETÖ'cü alçaklarla anlaşıp tankların arasından kaçmayı seçtiler. Gece 01.15, damadım, torunlarım, kızım, eşim biz Atatürk Havalimanı'na iniyoruz, tüm milletimiz orada ve öğreniyorum ki 23.15'te Beyefendi gelmiş, anlaşmalı olan FETÖ'cülerle görüşmesini yapıp tankların arasından Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş. F-16'lar bomba yağdırırken, üzerimizden uçup giderken o da Bakırköy Belediyesi'nde kahvesini yudumluyordu. 'Haberim olsa ben de gelirim' diye daha sonra söylüyor" diye konuştu. 


Geri Dön