Kripto Paralar

Bill Gates'ten şok eden kripto para açıklaması! Piyasada dalgalanma yaşanabilir!

Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, neden herhangi bir kripto para yatırımı yapmadığını sonunda açıkladı! Bill Gates'in bu açıklaması kripto para piyasasında bir dalgalanmaya neden olabilir...

Teknoloji devi Microsoft'un kurucu ortağı ve Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın eş başkanı olan Bill Gates, uzun süredir kripto paraları eleştirir olmuştu! Geçen sene Şubat ayında kendisi Bitcoin sahibi olmadığını ve olaya tarafsız baktığını söylemişti.

Bill Gates, aynı zamanda kriptosuz bir dünyanın daha iyi olacağın vurgulayarak, “Kripto para birimlerinin günümüzdeki çalışma şekli belirli suç faaliyetlerine izin veriyor. Bundan kurtulsak iyi olur." şeklinde konuşmuştu.

Gates'in yeni açıklaması ise kripto paraları derinden etkileyecek gibi gözüküyor. Peki, Bill Gates kripto paralar hakkında ne söyledi? İşte detaylar...

KRİPTO PARALAR TOPLUMA YARARLI DEĞİL

Webtekno'dan Ahmet Batuhan Karataş'ın haberine göre; Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, Perşembe günü gerçekleşen bir Reddit AMA etkinliğinde kripto para birimleri hakkındaki görüşlerini açıkladı. Gates, kendine yöneltilen “Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Hiç kripto varlığa sahip değilim, ben değerli çıktıları olan şeylere yatırım yapmayı seviyorum.”

Bill Gates, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 “Şirketlerin değeri, nasıl harika ürünler ürettiklerine bağlıdır. Kriptonun değeri, bir başkasının bunun için ödeme yapacağına karar vermesiyle belirleniyor. Diğer yatırım araçları gibi topluma yararlı değil.”

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?

Gümüş fiyatları ne kadar? 22 Mayıs 2022 gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Kripto para piyasasındaki fırtına 200 bin yatırımcıyı vurdu: Winter is coming!