Perakende

BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 12 Ağustos 2022 fiyat listesi!

BİM yeni aktüel ürün kataloğunu yayınlandı mı? İşte BİM 12 Ağustos Cuma kataloğuna dair detaylar!BİM marketlerine her hafta, birbirinden farklı alanlardaki ürünler BİM yeni haftaya hangi ürünler ile giriş yaptı

BİM her hafta yenilenen aktüel ürün kataloğu ile vatandaşlara birbirinden farklı ürün yelpazesi sunuyor. BİM marketlerine her hafta, birbirinden farklı alanlardaki ürünler BİM yeni haftaya hangi ürünler ile giriş yaptı. BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda olan ürünler yer alacak.

İşte BİM 12 Ağustos Cuma yeni aktüel ürün kataloğu ve ayrıntıları…

12 AĞUSTOS BİM KATALOĞU YAYINLANDI!

Tüm BİM marketlerinde pek çok kategorideki ürünleri uygun fiyatlar ile ayağınıza getiriyor. BİM her hafta yenilenen ürünleri ile vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. BİM yeni haftaya her keseye uygun ürünler ile giriyor. Vatandaşlar için bu hafta BİM raflarında gene birbirinden farklı ürünler bulunacak. BİM 12 Ağustos 2022 kataloğunda teknolojik ürünler, bebek ürünleri ve mutfak ürünlerini bulabilirsiniz. İşte 12 Ağustos Cuma günü için yayınlanan kataloğunu sizler ile paylaşıyoruz.

BİM 12 AĞUSTOS CUMA AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLERE YER VERDİ?

BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda teknolojik ürünler ve mutfak ürünlerini uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. BİM 12 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda ve dolayısıyla da BİM marketlerinde sizleri bekliyor.

İşte 12 Ağustos Cuma BİM aktüel ürün kataloğuna dair detaylar...

 

Peki diğer ürünler nelerdir?

Bitmedi dahası diğer sayfada...

Editörün Notu: Bu haber 11 Agustos 2022 tarihinde saat 23:47'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 18 lira 08 kuruş, Euro 18 lira 21 kuruş altının gramı ise bin TL 09 kuruş değerindedir. 

TOKİ sosyal konut projesi detayları! Ev sahibi olmayan kalmayacak! İşte detaylar!

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!