Perakende

BİM 16 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 16 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bugün hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte 16 Ağustos 2022 BİM Salı aktüel kataloğu fiyat listesi..Haftanın seçili günlerinde BİM Market tarafından yayımlanan aktüel ürünler katalogda, bugün pek çok ürün uygun fiyatlarla raflarda yerini alıyor

BİM Market'in 16 Ağustos Salı aktüel ürünlerinin fiyat listesi açıklandı. Haftanın seçili günlerinde BİM Market tarafından yayımlanan aktüel ürünler katalogda, bugün pek çok ürün uygun fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Bu haftaya özel BİM Markette tarafından satışa sunulan aktüel ürünlere bakmadan sakın yeni ürün almayın. BİM Market'in 16 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğunda,  tekstilden temel ihtiyaç ürünlerine, temel gıdadan kişisel bakıma   kadar pek çok ürün yer aldı. Peki, bu aktüel kataloğu da bulunan ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi!

İşte BİM'e gelecek diğer aktüel ürünler ve fiyat listesi...

https://www.bim.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 08:27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,04 Türk Lirası, euro 18,33 Türk Lirası, altının gramı ise 1.042 lira 52 kuruş değerinde.

Akaryakıtta şok gelişme! Motorin zammı iptal edildi! Opet, Total, PO, Shell 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Altında deprem! Elinde 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Bu rakamlar sizi üzebilir! Son dakika altın fiyatları