Perakende

BİM 23 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 23 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları ne kadar olacak? İşte 23 Ağustos 2022 Salı fiyat listesi...Haftanın belli günlerinde BİM Market tarafından tüketiciler için paylasışan aktüel ürünler katalogda, bu haftada pek çok ürün uygun fiyatlarla raflarda yerini alacak

BİM Market'in 23 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğunun fiyat listesi açıklandı. Haftanın belli günlerinde BİM Market tarafından tüketiciler için paylasışan aktüel ürünler katalogda, bu haftada pek çok ürün uygun fiyatlarla raflarda yerini alacak. Bu haftaya özel BİM Markette satışa sunulan aktüel ürünlere bakmadan sakın geçmeyin. BİM Market'in 23 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğunda; Temel gıda ürünlerinden tekstile, kişisel bakımdan temel ihtiyaç ürünlerine kadar pek çok ürün yer aldı. Peki, BİM'de bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 23 Ağustos aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi!

BİM 23 AĞUSTOS 2022 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ

Peki BİM'de satışa sunulan diğer aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.bim.com.tr/

Editörün Notu: Bu haber 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:42'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 18 lira 02 kuruş, euro 18 lira 37 kuruş, altının gramı ise 1.040 lira 93 kuruş değerindedir.   

Emekli promosyonunda bankalar musluklarını açtı! Promosyon miktarı 8000 TL’ye dayandı! Ziraat, ING, Akbank, Garanti...

Renault Zoe elektrikli otomobile 24 bin TL'lik zam! Hemen bakın! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Et ve Süt Kurumu'nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK'da fiyatlar düşüyor!