Perakende

BİM 5 Ağustos Cuma aktüel ürünler kataloğu belli oldu! İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi!

BİM yeni aktüel ürün kataloğunu yayınlandı mı? İşte BİM 5 Ağustos Cuma kataloğuna dair detaylar!BİM marketlerine her hafta, birbirinden farklı alanlardaki ürünler BİM’in bu haftaki 5 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda olan ürünler raflardaki yerini alacak

BİM her hafta yenilediği aktüel ürün kataloğu ile vatandaşlara birbirinden farklı ürün çeşidi sunuyor. BİM marketlerine her hafta, birbirinden farklı alanlardaki ürünler BİM’in bu haftaki 5 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda olan ürünler raflardaki yerini alacak.

İşte BİM 5 Ağustos Cuma yeni aktüel ürün kataloğu ve ayrıntıları…

5 AĞUSTOS BİM KATALOĞU YAYINLANDI!

Tüm BİM marketlerinde pek çok ürünü uygun fiyatlar bulabilirsiniz. BİM her hafta yenilenen ürünleri ile vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. BİM yeni haftaya her keseye uygun ürünler ile giriş yapıyor. BİM 5 Ağustos 2022 kataloğunda mutfak, gıda ürünleri ve evinize gereken küçük ev aletlerini bulabilirsiniz. İşte 5 Ağustos Cuma günü için yayınlanan kataloğunu sizlerle paylaştık.

BİM 5 AĞUSTOS CUMA AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞUNDA HANGİ ÜRÜNLERE YER VERDİ?

BİM 5 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda teknolojik ürünler, ev ürünleri, çeyizlik, bahçe ürünlerini uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. BİM 5 Ağustos Cuma aktüel ürün kataloğunda ve dolayısıyla da BİM marketlerinde sizleri bekliyor.

İşte 5 Ağustos Cuma BİM aktüel ürün kataloğuna dair detaylar...

Diğer üsünler ise...

Editörün Notu: Bu haber 5 Agustos 2022 tarihinde saat 00:35'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 91 kuruş, Euro 18 lira 32 kuruş altının gramı ise bin TL 01 kuruş değerindedir. 

Kredi kartı kullanıcıları dikkat! Kredi ve kredi kartı borçlarına düzenleme gelecek mi?

 

2022 TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru tarihi belli oldu mu? İşte TOKİ sosyal konut proje şartları!

 

Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili müjde! İşte detaylar!