Perakende

BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL hediye! İşte kampanyanın ayrıntıları

Market alışverişinin cep yaktığı bu zamanda Ziraat Bankası'ndan yeni bir kampanya geldi.Buna göre 450 TL indirim yapan kişilere BİM, A101 ve ŞOK marketlerde 100 TL indirim var. Buna göre 450 TL ve üzerinde alışveriş yapan kimseler 100 TL indirime hak kazanacak

Ziraat Bankası'ndan yeni bir kampanya geldi. Buna göre 450 TL ve üzerinde alışveriş yapan kimseler 100 TL indirime hak kazanacak. Yapılan açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırmış durumda. Bankanın müşterileri yeni indirimi oldukça olumlu karşıladı. Çünkü son dönemlerde ekonomik olarak ülkemiz zorlu dönemlerden geçtiğinden dolayı birçok aile gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmaktaydı. Kamu bankası olan Ziraat Bankasından gelen bu indirim sayesinde özel bankaların kredi kartlarını kullanmayan kimselerde artık gıda konusunda zorlanmadan alışveriş yapabileceklerdir Bu alışverişleri yaparken belli bir miktara kadar alışveriş yapmanız gerektiğiniz unutmamak gerekiyor. 

Oldukça ilgi çekici olan bu kampanya Ziraat Bankasının ne kadar yenilikçi olduğunu bir kez daha karşılamış oluyor. Çünkü özel bankalar yıllardır müşterilerine anlaşmalı kurumlarda yaptıkları anlaşmalar karşılığında çeşitli indirimler vermekteydi. Bazı bankalar ise alışveriş karşılığında chip para yada bonus gibi bedava alışverişte kullanılabilecek puanlar tanımlanmaktaydı. Kamu bankalarında ise bu tarz anlaşmalar yok idi. 

Fakat Ziraat Bankasının bu kampanyası ile kamu bankalarını kullanan milyonlarca kişi de indirimli alışveriş hakkına kavuşmuş oluyor. Önümüzde ki günlerde başlayacak büyük kampanyanın ardından Ziraat Bankasının müşterilerine yeni avantajlar sunup sunmayacağı ise şimdiden büyük merak konusu oluyor. Bu konuda istekli olanların bankanın duyurularını takip etmesi uygun olduğunu söylemek mümkün olacak.

Ziraat bankası yeni kampanyasının müjdesini verdikten sonra bankanın müşterileri bu haktan nasıl yararlanacaklarını araştırmaya başladı. Henüz konu ile ilgili detaylar belli değil fakat sosyal medyadan gelen haberlere göre herhangi bir kayıt ya da koşul bulunmayacaktır. Bankanın alışveriş kartına bu hak otomatik tanınacak. Banka müşterileri alışveriş yaptıktan sonra belirtilen alışveriş limitini aştıktan sonra 100 TL kazanacak. Bu 100 TL BİM, A101 ve ŞOK marketlerde kullanılabilecek. 

Kampanya süresi boyunca yapılan her alışverişte de müşteriler indirim kazanmaya devam edecekler. Şimdilik sadece market alışverişlerinde bu kampanyanın geçerli olacağı söylenmekte. İlerde gıda alışverişinin yanında giyim gibi farklı sektörlerde yapılan alışverişlerde de indirim olup olmayacağı ise henüz bilinmemekte.