Perakende

BİM aktüel 3 Mayıs 2022 Salı kataloğu ürünleri belli oldu! Bu fırsat kaçmaz

3 Mayıs 2022 tarihinde raflarda yerini alacak fırsat ürünlerinin yer aldığı BİM aktüel ürünler kataloğu tek sayfa olarak yayınlandı. 3 Mayıs 2022 Salı günün bayram günü olması sebebiyle aktüel ürünlerin az yayınlandığı düşünülüyor. Peki, bu Salı BİM aktüel kataloğunda hangi ürünler var? İşte 3 MayısBİM marketlerinde 3 Mayıs Salı günü satışa çıkacak ürünlerin bilgileri katalog içerisinde paylaşıldı

Her hafta yayımladığı uygun fiyatlı fırsat ürünleri ile merakla beklenen BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM marketlerinde 3 Mayıs Salı günü satışa çıkacak ürünlerin bilgileri katalog içerisinde paylaşıldı.

Peki, bu hafta 3 Mayıs Salı günü raflarda yerini alacak ürünler arasında neler var ve hangi ürün kaç ne kadara satışta olacak?

İşte BİM aktüel 3 Mayıs 2022 Salı kataloğu ürünleri ...

 

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU 3 MAYIS 2022 SALI GÜNÜ FIRSATLARI

BİM marketlerinde Salı günü raflarda yerini alacak olan ürünlerde ışıltılı vücut spreyi, sporcu büstiyer, ruj, maskara, bambu çubuklu oda kokusu, makyaj sabitleyici sprey, oje, yüz serumu, bayan parfüm, cilt maskesi, tüy toplayıcı, cam nazar boncuklu kolye, küpe seti, plastik kıskaç toka seti, doğal kabak lif, yüz temizleme jeli, kil maskesi, pürüzsüzleştirici jel, diş macunu, sabun ile ayak maskesi çeşitleri gibi ürünler var.

Migros'ta ayçiçek yağlarında dev indirim! İşte ayçiçek yağlarının indirimli fiyat listesi

Memur ve emekli maaş zammında önemli gelişme? Bakan Bilgin duyurdu

Bosch Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Bosch Bulaşık Makineleri 30 Nisan 2022 Fiyat Listesi!