Perakende

BİM Salı aktüel ürünler kataloğu: Yarın BİM'de neler indirimde? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM Market'in 16 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları kaç TL olacak? İşte 16 Ağustos 2022 Salı fiyat listesi...Haftanın belli günlerinde BİM Market tarafından yayımlanan aktüel ürünler katalogda, bu haftada pek çok ürün uygun fiyatlarla raflarda yerini alıyor

BİM Market'in 16 Ağustos Salı aktüel ürünler kataloğunun fiyat listesi açıklandı. Haftanın belli günlerinde BİM Market tarafından yayımlanan aktüel ürünler katalogda, bu haftada pek çok ürün uygun fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Bu haftaya özel BİM Markette satışa sunulan aktüel ürünlere bakmadan sakın yeni ürün almayın. BİM Market'in 16 Ağustos  Salı aktüel ürünler kataloğunda; Temel gıda ürünlerinden kişisel bakım malzemelerine, tekstilden temel ihtiyaç ürünlerine kadar pek çok ürün yer aldı. Peki, bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi!

BİM 16 AĞUSTOS SALI AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ

Peki BİM'de satışa sunulan diğer ürünlerin fiyatı ne oldu? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Bu hafta BİM'de Casilli markalı fırsatlar yer alıyor. İndirimli ürünler arasında iç çamaşırları bulunurken fırsatların kaçırılmaması gerekiyor. Bir sonraki ürün grubunda Comfort Family markası dikkat çekiyor. Erkek ve kız çocuklar için özel olarak indirime giren bu markaya ait fırsatlarda da çocuk iç çamaşırıda bulunuyor. Bu iki markanın yanı sıra Saks markalı iki ürün indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor. Ayrıca Bim Salı kataloğunda Fantasia, Sitil, Naturalove markalı fırsatlar da indirime giriyor. Söz konusu ürünler 16 Ağustos 2022 tarihi itibariyle satışa sunulacak.
 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.bim.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 08:51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,45 Türk Lirası, altının gramı ise 1046 lira 38 kuruş değerinde.

İslam Memiş’ten dolar 10 lira olacak açıklaması! Fırtına koptu geliyor!

Elinde dolar olanlar hemen bakın! Dolar yönünü belli etti mi? Son dakika dolar gelişmesi

Tarım Kredi Market indirim kataloğu! Tarım Kredi Kooperatifte indirim başladı! Elinizi çabuk tutun, yetişen kapacak!