Perakende

BİM yeni kataloğunu yayınladı! İşte BİM 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri önümüzdeki hafta için yeni bir katalog yayınladı. 4 Ekim Salı günü için yayınlanan katalogda yepyeni aktüel ürünler sizleri bekliyor. İşte Bim 4 Ekim 2022 fiyat listesi..Yayınlanan yeni katalogda kişisel bakımdan iç giyime, temizlik ürünlerinden bebek bezlerine kadar çeşit çeşit ürün mevcut

Bim market 4 Ekim Salı günü için yeni ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Yayınlanan yeni katalogda kişisel bakımdan iç giyime, temizlik ürünlerinden bebek bezlerine kadar çeşit çeşit ürün mevcut.

Temizlik ürünlerine dair pek çok malzeme hesaplı fiyatlarıyla 4 Ekim Salı günü Bim’de olacak. Yumuşatıcıdan çamaşır suyuna, bulaşık deterjanından sıvı sabuna, hatta temizlik sünger ve bezlerine kadar çeşit çeşit temizlik ürünleri Salı’dan itibaren Bim’e geliyor.

Bunun yanı sıra iç giyime dair pek çok ürün de 4 Ekim’den itibaren Bim’e geliyor. Peki başka hangi ürünler 4 Ekim Salı günü Bim’e geliyor? İşte Bim 4 Ekim 2022 fiyat listesi..

 

Ayrıntılı bilgi için: https://www.bim.com.tr/

Editörün notu: Bu haber 19:45  saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:48 TL'dir. Euro kuru 17,78 TL, altının gramı ise  971,93 TL'dir.  

Migros'ta temizlik ürünlerinde yüzde 40 indirim fırsatı! Migros 27 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM yeni kataloğunu yayınlandı! Bim 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Hepsiburada çok satanlarda sepette yüzde 15 indirim! Hepsiburada 26 Eylül 2022 fiyat listesi