18 / 05 / 2024

BİM'de 55 inch televizyon 5 bin 299 TL, 43 inch'i de var!

BİM'de 55 inch televizyon 5 bin 299 TL, 43 inch'i de var!

BİM marketin her hafta yenilenen aktüel ürünleri tüm müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünlerin bir arada sunulduğu BİM'de bu hafta Woon marka 55 Inç Smart Dual TV 5,299 TL'den satışa sunuluyor. İşte BİM aktüel ürünler listesinin tamamı...



Her hafta salı ve cuma günleri yenilenen BİM aktüel ürünler kataloğu tüm müşteriler tarafından büyük bir heyacanla bekleniyor. BİM'de bu cuma elektronikten züccaciyeye, tamir bakım ürünlerinden duvar boyalarına kadar geniş yelpazede bir çok ürün indirimli olarak raflardaki yerini alacak.

BİM marketin 11 Mart cuma aktüel ürünler listesinde en çok dikkat çeken ürün ise Woon marka 55 Inç Smart Dual TV oldu. 55 inch televizyon 5 bin 299 TL'den satılacak. Üstelik yine Woon marka 43 Inç Smart Android TV ise 3,999 TL'den müşteriye sunulacak. 

BİM marketin 11 Mart cuma aktüel ürünler kataloğunu sizler için derledik...

BİM de 55 inch televizyon 5 bin 299 TL, 43 inch i de var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön