Perakende

BİM'de 8 kg Alo toz deterjan 169 TL'ye, 1 kg kaşar peyniri 155 TL'ye, 700 gr domates salçası 29,75 TL'ye düştü

BİM, 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Çamaşır deterjanından bulaşık deterjanına, kaşar peynirden salçaya kadar birçok ürün indirimli olarak BİM raflarından olacak. İşte BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu... Birçok ürünün indirime girdiği ortaya çıktı

BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu sosyal medyaya düştü. Birçok ürünün indirime girdiği ortaya çıktı. 8 kg Alo toz deterjan 169 TL'ye, 1 kg kaşar peyniri 155 TL'ye, 700 gr domates salçası 29,75 TL'ye düştü. Peki BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğunda başka hangi ürünler var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden biri olan BİM, 11 Temmuz Salı günü başlayacak olan yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu katalogda, çamaşır deterjanından bulaşık deterjanına, kaşar peynirden salçaya kadar birçok ürün uygun fiyatlarla BİM raflarında yer alacak.

Yeni indirimli aktüel ürünler kataloğu, müşterilere çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Katalogda yer alan ürünler arasında gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, ev tekstili, kişisel bakım ürünleri ve daha birçok kategori bulunuyor.

BİM, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunma konusundaki hedefinden vazgeçmiyor. 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu da bu hedef doğrultusunda hazırlandı. Müşteriler, katalogdaki indirimlerle ihtiyaçlarına uygun ürünleri daha hesaplı bir şekilde satın alma fırsatı yakalayacaklar.

Özellikle temizlik malzemeleri kategorisinde yer alan çamaşır deterjanı ve bulaşık deterjanı gibi ürünler, günlük hayatta sıkça kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünler arasında bulunuyor. Bu ürünlerde yapılan indirimler, müşterilere bütçe dostu bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Bununla birlikte, katalogda yer alan gıda ürünleri de dikkat çekiyor. Kaşar peyniri, salça gibi temel gıda maddelerinde yapılan indirimler, müşterilere mutfak masraflarını daha ekonomik bir şekilde karşılamaları için fırsat sunuyor.

Peki BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğunda başka hangi ürünler var? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

 BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu:

* 8 kg Alo toz deterjan 169 TL
* 5 kg Pril bulaşık deterjanı 99 TL
* 1 kg Teksüt kaşar peyniri 155 TL
* 1 kg Bahçıvan tam yağlı tost peyniri 139 TL
* 700 gr Tamek domates salçası 29,75 TL


Ayrıntılı bilgi için: https://www.bim.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 3 Temmuz 2023 tarihinde saat 08:00'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 25.88 Türk Lirası, euro 28.14 Türk Lirası, altının gramı ise 1.597 Türk Lirası değerinde.

Fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu

Madame Coco Nevresim Takımlarında yüzde 70'e varan indirim; Bu fiyatlara bir daha bulamazsınız

Evlilik hazırlığı yapanlara müjde; Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti fiyatında bin 850 TL indirim