Teknoloji

BİM’de akıllı telefon rüzgarı! Samsung ve Xiaomi telefon fırsatları! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM market, akıllı cep telefonlarını inanılmaz fırsatları satışa sundu.Eski telefonunuzu yenisi ile değiştimek istiyorsanız BİM’in bu fırsatını kaçırmayın! Peki, BİM’in mobil uygulamasında satışı yapılan akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?4 Ağustos 2022 fiyat listesi…BİM mobil uygulaması üzerinden akıllı cep telefonu satışı yapıyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen marketler zincirinden biri olan BİM market, akıllı cep telefonlarını inanılmaz fırsatları satışa sundu. BİM mobil uygulaması üzerinden akıllı cep telefonu satışı yapıyor. BİM tarafından satışı yapılan akıllı cep telefonları uygun fiyatları ile ilgi çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sadece Xiaomi markalı telefon satışı yapan BİM, stokları tükenen Samsung markalı popüler akıllı cep telefonlarını satışa sundu.iPhone satışları ile geçtiğimiz ay vatandaşların aklını başından alan BİM mobil uygulaması üzerinden, Xiaomi ve Samsung markalı akıllı cep telefonlarını satışa sundu. Eski telefonunuzu yenisi ile değiştimek istiyorsanız BİM’in bu fırsatını kaçırmayın! Hemen siz de uygun fiyatlarla yepyeni bir akıllı telefon sahibi olun!

Peki, BİM’in mobil uygulamasında satışı yapılan akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? BİM’de Samsung ve Xiaomi markalı akıllı cep telefonları kaç TL? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi…

BİM AKILLI CEP TELEFONLARI 4 AĞUSTOS 2022 FİYAT LİSTESİ

  1. Xiaomi Redmi Note 10S Gri 64 Gb Cep Telefonu fiyatı: Xiaomi'nin resmi internet sitesinde 5 bin 799 Türk Lirası olan cihaz BİM'in mobil uygulamasında sadece Türk Lirası'na satılıyor.
  2. Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Gri Cep Telefon fiyatı: Xiaomi'nin resmi internet sitesinde 5 bin 799 Türk Lirası olan cihaz BİM'in mobil uygulamasında sadece Türk Lirası'na satılıyor.
  3. Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Mavi Cep Telefon fiyatı: Xiaomi'nin resmi internet sitesinde 5 bin 799 Türk Lirası olan cihaz BİM'in mobil uygulamasında sadece Türk Lirası'na satılıyor.
  4. Samsung Galaxy A12 128 GB Cep Telefonu - Siyah Fiyatı: BİM'in mobil uygulamasında sadece 4 bin 299 Türk Lirası'na satılıyor.
  5. Samsung Galaxy A33 128 GB Cep Telefonu - Siyah Fiyatı: BİM'in mobil uygulamasında sadece 6 bin 299 Türk Lirası'na satılıyor.

Editörün Notu: Bu haber 4 Ağustos 2022 saat 08.35'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 18 lira 47 kuruş, Euro 18 lira 34 kuruş, altının gramı ise bin 33 lira 33 kuruş değerindedir.

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi mi? Herkes buna kilitlendi! BP, Opet, PO, Total 4 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları