Perakende

BİM’de böyle indirim görülmedi! Bu fiyatlara şok olacaksınız! BİM 9 Eylül fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi olan BİM, fiyatlarıyla bu haftada sevenlerinin yüzünü güldürecek. BİM Market’in 9 Eylül 2022 Cuma aktüel indirimli ürünler kataloğu yayımlandı. BİM 9 Eylül fiyat listesi…İşte BİM’de bu hafta raflarda yerini alacak indirimli aktüel ürünler

BİM Market’in 9 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İşte BİM’de bu hafta raflarda yerini alacak indirimli aktüel ürünler. BİM 9 Eylül fiyat listesi…

Türkiye’nin indirimleriyle en sevilen zincir marketi olan BİM, fiyatlarıyla bu haftada sevenlerinin yüzünü güldürecek. BİM Market’in 9 Eylül 2022 Cuma aktüel indirimli ürünler kataloğu yayımlandı.

BİM Market  haftanın belirli günlerinde yayımladığı aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünlerini meraklılarıyla buluşturuyor. BİM Market’in yayınlanan 9 Eylül aktüel kataloğunda ev dekorasyon ürünlerinden tekstil ürünlerine, temel gıda ürünlerinden elektronik ve cep telefonlarına kadar pek çok ürün bulunmakta.

BİM 9 EYLÜL 2022 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ...

Peki BİM'e gelen diğer aktüel ürünler neler, fiyatları ne kadar? İşte BİM 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

 

BİM 9 EYLÜL 2022 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ

Peki BİM'e gelen diğer aktüel ürünler neler, fiyatları ne kadar? İşte BİM 9 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

BİM 9 EYLÜL 2022 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU FİYAT LİSTESİ

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Eylül 2022 tarihinde saat 02:32’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18 Türk Lirası 19 kuruş, euro 18 Türk Lirası 11 kuruş, altının gramı ise 1.001 Türk Lirası 72 kuruş değerindedir.

 Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Garanti’den maaş promosyonu alacaklara kötü haber! Fiyatlar düştü