Perakende

BİM'den bayram müjdesi geldi! İşte BİM bayram şekeri 2023 kataloğu!

Bayram yaklaşıyor, BİM'de özel ürünler satışta! Lokum, şekerleme, çikolata ve daha birçok lezzetli ürünleri kaçırmayın. Bayramınızı tatlandırmak için BİM'e uğrayın! Bayram kataloğunda yer alan ürünler arasında, madlen çikolata, krema dolgulu çikolata, sütlü bonbon şeker, bitter çikolata kaplı bisküvili çilekli krema, bonbon şeker, çikolata kaplı badem draje, kolonya ve gül şerbeti gibi onlarca seçenek bulunuyor

BİM, Bayram özelinde birçok üründe müşterilerine indirim fırsatı sunuyor. Bayram kataloğunda yer alan ürünler arasında, madlen çikolata, krema dolgulu çikolata, sütlü bonbon şeker, bitter çikolata kaplı bisküvili çilekli krema, bonbon şeker, çikolata kaplı badem draje, kolonya ve gül şerbeti gibi onlarca seçenek bulunuyor. BİM'in sunduğu Bayram ürünleri kataloğu oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip.

İşte BİM'in bayram kataloğunda yer alan ürünler...

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.bim.com.tr/

Editör Notu: Bu haber 9 Nisan 2023 tarihinde saat 14:39'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.69 Türk Lirası, euro 21.46 Türk Lirası, altının gramı ise 1.288 Türk Lirası değerindedir.

A101 Aktüel Kataloğu 13 Nisan 2023! Bu hafta bahçe ürünleri, kamp çadırları, Airfryer'lar ve elektronik ürünler satışta!
Carrefoursa'dan 5 litre, 4 litre, 2 litre ayçiçek yağında çılgın indirim! Ayçiçek yağı fiyatları dibe indi!
Cebinizdeki 50 TL ve 200 TL'yi acilen kontrol edin! Eğer buna sahipseniz zengin olacaksınız!