02 / 05 / 2024

BİM'e 5 adet elektrikli bisiklet geliyor! BİM'de elektrikli bisikletler ne kadar, kaç TL?

BİM'e 5 adet elektrikli bisiklet geliyor! BİM'de elektrikli bisikletler ne kadar, kaç TL?

BİM'in 23 Haziran kataloğunda elektrikli bisikletler dikkat çekti. BİM'de 5 adet elektrikli bisiklet satışa sunulacak. İşte BİM'e gelecek elektrikli bisiklet fiyat listesi...



BİM'e elektrikli bisiklet çeşitleri gelecek. BİM'de 5 adet elektrikli bisiklet uygun fiyata satışa sunulacak. Bu kapsamda BİM'e,"RKS RD5 Katlanır Elektrikli Bisiklet, RKS RSI-X PRO, Katlanır Elektrikli Bisiklet, RKS ZF10 Elektrikli Bisiklet, RKS ZF15 Elektrikli Bisiklet, S15 KUBA Elektrikli Bisiklet" modeller gelecek.

ELEKTRİKLİ BİSİKLET NEDİR NE İŞE YARAR?

Elektrikli bisikletler, elektrik motorundan ek bir güç sağlayarak çoğu insanın bisikletten uzaklaşmasına sebep olan tüm engelleri ortadan kaldırıyor. Bir Alba E-Bike, standart bisikletlerin sürüş keyfini aynı şekilde koruyabiliyor. Daha uzun mesafelere gitmenize, dik yokuşları kolaylıkla tırmanmanıza olanak sağlıyor. Elektrikli bisikletler ve scooter, azami sürekli gücü 0,25 KW 'ı geçmeyen, hızlandıkça gücü düşen ve hızı en fazla 25 km/saate ulaşan araçlardır.

ELEKTRİKLİ BİİSKLETİN NORMAL BİSİKLETTEN FARKI NE?

Elektrikli bisikletlerin, standart bisikletlerden temel farkı elektrikli motor desteğinin bulunmasıdır. Pedal kuvvetine ek olarak istendiğinde elektrik desteği devreye girerek sürücüye yardımcı oluyor.

Öte yandan elektrikli bisiklet; sadece elektrik enerjisini kullanarak çalışan, pedal yardımıile birlikte uzun yollara çıkabileceğiniz bir araç olarak dikkat çekiyor.

Yeni Elektrikli bisiklet almak isteyenler BİM'e gelecek elektrikli araçların fiyatını sorguluyor. Peki, BİM'de "RKS RD5 Katlanır Elektrikli Bisiklet, RKS RSI-X PRO, Katlanır Elektrikli Bisiklet, RKS ZF10 Elektrikli Bisiklet, RKS ZF15 Elektrikli Bisiklet, S15 KUBA Elektrikli Bisiklet" fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte fiyat listesi...


Geri Dön